Google Play Pass: Συνδρομή για το Play Store που ανταγωνίζεται την Apple Arcade

Play Pass, Google Play Pass: Συνδρομή για το Play Store που ανταγωνίζεται την Apple Arcade

Τον περασμένο Ιούνιο μάθαμε ότι η Google ετοιμάζει τη συνδρομή “Play Pass”. Τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει τη δοκιμή της συνδρομής και μία σειρά από screenshots που διέρρευσα παρουσιάζουν μία υπηρεσία με μηνιαία συνδρομή που παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες εφαρμογές υψηλής ποιότητας.

Χάρη στις εικόνες γνωρίζουμε ότι η συνδρομή επιτρέπει στους συνδρομητές να δοκιμάζουν νέες εφαρμογές και να ελέγχουν όλα τα αγαπημένα τους χωρίς παρεμβολές. Σύμφωνα με αυτές τις λεπτομέρειες, το Google Play Pass διαθέτει ένα επιμελημένο κατάλογο, τον οποίο παρέχει σε κάθε χρήστη.

Play Pass, Google Play Pass: Συνδρομή για το Play Store που ανταγωνίζεται την Apple Arcade

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τόσο εφαρμογές όσο και παιχνίδια. Από apps που αφορούν fitness trackers μέχρι premium εφαρμογές μουσικής. Από απλά puzzle παιχνίδια μέχρι AAA mobile τίτλους.

Επιπλέον, οι κάτοχοι του Google Play Pass απολαμβάνουν όλες τις εφαρμογές του καταλόγου χωρίς διαφημίσεις και περιεχομένου επί πληρωμή εντός αυτών. Για παράδειγμα, το Stardew Valley που κοστίζει 8,99€ θα είναι διαθέσιμο δωρεάν με τη συνδρομή και όλες οι αγορές εντός εφαρμογής θα είναι ξεκλείδωτες.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η υπηρεσία της Google θα είναι διαθέσιμη υπό άλλες μορφές και σε ποικιλία συσκευών, όπως για παράδειγμα στις Android TV. Ωστόσο, μοιάζει ως ένας φιλόδοξος ανταγωνιστής της Apple Arcade που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Play Pass, Google Play Pass: Συνδρομή για το Play Store που ανταγωνίζεται την Apple Arcade

Στο Play Store υπάρχει μία σελίδα που ονομάζεται “Explore Google Play Pass” και περιέχει παιχνίδια και εφαρμογές που ίσως αρέσουν στον κάτοχο της συνδρομής. Κάθε ένα από τα apps έχει στην δίπλα από τη βαθμολογία του το εικονίδιο της συνδρομής.

Επιπλέον, σε όλο το κατάστημα θα εμφανίζεται ένα μοβ πλαίσιο το οποίο πληροφορεί των χρήστη ότι η εκάστοτε εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν με τη συνδρομή Google Play Pass.

Αν και η Google επιβεβαίωσε τη συνδρομή και την έναρξη των δοκιμών δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως και να έχει προς το παρόν η τιμή της Google Play Pass είναι 4,99 δολάρια το μήνα, με δωρεάν δοκιμή διάρκειας 10 ημερών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software Google Google Play Store

Google: Πληρώνει 700 εκατομμύρια δολάρια για αγωγή που αφορά το Play Store

Παράλληλα με τη δικαστική μάχη με την Epic Games, η Google είναι σε αντιπαράθεση με 36 πολιτείες των ΗΠΑ και την Περιφέρεια της Κολούμπια.

Software Google Google Play Store

Google Play Store: Νέα λειτουργία για απεγκατάσταση εφαρμογών εξ αποστάσεως

H Google ετοιμάζεται να εισαγάγει μια λειτουργία που θα επιτρέπει στο χρήστη να απεγκαταστήσει εφαρμογές εξ αποστάσεως από το Play Store.

Software Google Google Play Store Play store

Android app καταγράφει τους χρήστες και στέλνει αρχεία ήχου σε server

Ενεργοποίησε εξ αποστάσεως το μικρόφωνο του τηλεφώνου και ηχογράφησε τον χρήστη, συνδέθηκε σε remote server και ανέβασε τα αρχεία ήχου.