Σταματά η υποστήριξη SMS από το Hangouts app για Android

hangouts sms, Σταματά η υποστήριξη SMS από το Hangouts app για Android

Η Google είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζει κι άλλες αλλαγές στο Hangouts. Αν και η ίδια δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες τη θέλουν να σταματά την υποστήριξη SMS από το Hangouts. Η εταιρεία φέρεται να έχει στείλει σχετικό email προς τους διαχειριστές της G Suite.

Μέσα από το email τους ειδοποιεί ότι στους χρήστες του Hangouts από 27 Μαρτίου θα εμφανίζεται ένα μήνυμα που θα λέει ότι από 22 Μαΐου η υποστήριξη SMS σταματά εντελώς από το Android app.

Στο συγκεκριμένο email η Google αναφέρει ότι από πέρσι έχει κάνει αρκετές αλλαγές μεταξύ των οποίων είναι τα video meetings και οι καλύτερες ομαδικές συζητήσεις. Στο πλαίσιο των αλλαγών αυτών, θα αφαιρέσει και την υποστήριξη SMS.

“Last year, we announced several improvements to the most popular features of Google Hangouts, such as the new video meetings experience and better group chat messaging. As part of that ongoing effort, we will be removing carrier SMS text messaging from Hangouts on Android after May 22, 201”.

Φαίνεται πως οι αριθμοί Google Voice θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται και μετά τις 22 Μαΐου. Η αλλαγή θα επηρεάσει τα μηνύματα SMS που αποστέλλονται και λαμβάνονται από αριθμούς που ανήκουν σε παρόχους.

Από 27 Μαρτίου οι χρήστες του Hangouts στο Android θα προτρέπονται να επιλέξουν κάποιο άλλο default messaging app που έχουν ήδη εγκατεστημένο στο κινητό τους. Αν δεν έχουν, θα ανακατευθύνονται σε Google Play για να κατεβάσουν κάποιο άλλο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.