Η επικεφαλής σχεδιάστρια της Google συζήτησε για τα αρχικά σχέδια των Pixel 2 / 2 XL

επικεφαλής σχεδιάστρια Google συζήτησε αρχικά σχέδια Pixel 2 2 XL, Η επικεφαλής σχεδιάστρια της Google συζήτησε για τα αρχικά σχέδια των Pixel 2 / 2 XL

Τα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL απασχόλησαν όσο λίγες συσκευές τους φίλους της τεχνολογίας. Κυριότερος λόγος είναι τα αμέτρητα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες που εμφάνιζαν και εξακολουθούν να εμφανίζουν τα δύο high-end μοντέλα.

Ακόμα και ο σχεδιασμός των νεότερων Google κινητών δεν είχε κερδίσει τους πάντες. Από ποια στάδια πέρασαν όμως τα σχέδια των δύο smartphones για να φτάσουν στο τελικό design που γνωρίζουμε όλοι σήμερα; Η επικεφαλής του τμήματος hardware σχεδιασμού της Google ονόματι Ivy Ross συμμετείχε σε μια συνέντευξη που της πήρε ένα στέλεχος στέλεχος της εταιρείας, η Elisabeth Leoni. Μαζί συζήτησαν σχετικά με τον σχεδιασμό των Google προϊόντων, καθώς η Ross έχει τον τελευταίο λόγο στο design όλων τους, από τα Home και το Pixelbook, μέχρι τα Pixels με τα αξεσουάρ τους. Η Ross επέτρεψε να δημοσιευτούν φωτογραφίες των αρχικών σχεδιών των Pixel 2 (μεταξύ άλλων προϊόντων), καθώς και κάποιων θηκών τους.

επικεφαλής σχεδιάστρια Google συζήτησε αρχικά σχέδια Pixel 2 2 XL, Η επικεφαλής σχεδιάστρια της Google συζήτησε για τα αρχικά σχέδια των Pixel 2 / 2 XL

Σύμφωνα με την Ross, ο σημαντικότερος παράγοντας του σχεδιασμού ενός προϊόντος είναι πως εκείνο πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στις ζωές και τα σπίτια των καταναλωτών. Η συνέντευξη είναι εκτενής, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στα Pixel 2 και Pixel 2 XL. Σύμφωνα και με τις παραπάνω εικόνες, η Google (και κατά συνέπεια η ομάδα της Ross) φαίνεται να πειραματίστηκε αρκετά με κάποιες λεπτομέρειες του design. Αν και ο βασικός σχεδιασμός δεν αλλάζει πολύ, κάποια στοιχεία όπως η αντικατάσταση του λογότυπου με μια στρογγυλή στάμπα ενός εκ των “Google χρωμάτων” μπορεί να κάνει την διαφορά. Κάποια μοντέλα έχουν αυστηρότερες γωνίες, κάποια άλλα πιο στρογγυλεμένες.

Μάλιστα, ενδέχεται οι χρήστες να ήταν σε θέση να αλλάξουν το άνω πίσω κομμάτι, επιλέγοντας άλλο σε διαφορετικό χρώμα. Εν τέλει, η Ross με τους συνεργάτες της κατέληξαν σε μια ισορροπημένη σχεδιαστική γραμμή που έχει μεν κάποιες ζωηρές πινελιές (για παράδειγμα το πορτοκαλί πλήκτρο κλειδώματος στο Black & White Pixel 2 XL), οι οποίες βρίσκονται σε θεμιτά πλαίσια. Παρά το γεγονός πως αρκετοί καταναλωτές δεν είναι ενθουσιασμένοι με το design των δύο Pixel 2 μοντέλων, εκείνα όμως έχουν καταφέρει να ξεχωρίζουν από την… μάζα. Ο σχεδιασμός τους τα διαφοροποιεί και τα καθιστά μοναδικά. Πλέον θέλουμε να δούμε τις επιλογές της Ross για τα επερχόμενα Pixel 3 smartphones σε μερικούς μήνες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

δεν υπάρχει pixel… μονο μπακαλοτηλεφωνο προβληματικο

**nasos για σενα πρώτο έρχεται η ανιατη βλακια και το ξυδακι

_legri_

@Nasos
Μόνο Galaxy λέμε και… κλαίμε με το software των Κορεατών. Ότι κτήνος soc και να βάλει, πάλι θα λαγκάρει!

_legri_

@Nasos
Προκατειλημμένος είσαι εσύ που χωρίς να έχεις πιάσει στα χέρια σου τα Pixel 2/XL μιλάς με έπαρση για τους γαλαξίες.
Όσο για τα τελευταία μοντέλα της Samsung, μπορεί να υπάρχει βελτίωση στο software, όμως η ποιότητα κύλισης του αγνού android δε συγκρίνεται ούτε με ios, εκεί φτάσαμε.

Χρήστος

Παπαροκα έχεις γίνει ο μαϊντανός του technology το μόνο που κανείς είναι να κράζεις κάθε συσκευή που βγαίνει…Δεν ξέρεις καν πως συμπεριφέρεται κάθε συσκευή. Έπιασες κάνα pixel. Κατοχος του 2 xl είμαι. Όλα όσα γράφονται είναι για τα πανηγύρια. Κύριε Βλαχάκη πως επιτρέπεται συνεχώς τέτοια πράγματα και σχόλια που εκνεύριζουν αναγνώστες χωρίς να έχουν ιδέα για την συσκευή απλά ακούνε τι έκανε στο ένα και στον άλλο.
Νάσος ήρεμα να μιλάς ομορφα.

I am

Οι συσκευές της Google είναι μεγάλο στοίχημα και θα μπορούσαν να χτυπήσουν το μήλο.. Παρόλα αυτά έχουν βγάλει πολλά προβλήματα. Μακάρι φέτος να χτυπήσουν την αγορά γιατί το μόνο premium κινητό που στην πραγματικότητα υπάρχει είναι το μήλο(δεν μιλάω για τιμή) …συμπαθώ την προσπάθεια της Google και ελπίζω πετύχει κάτι σημαντικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.