Greek Radio, Εφαρμογή για Windows Phone smartphones [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Θωμάς Φώσκολος δημιούργησε τη δωρεάν εφαρμογή Greek Radio που προσφέρει στους χρήστες της το πλεονέκτημα να ακούνε τους αγαπημένους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς παντού, μέσω Internet. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 80+ ραδιοφωνικούς σταθμούς διαφόρων ειδών από όλη την Ελλάδα, αναπαραγωγή στο παρασκήνιο και με κλειδωμένη οθόνη και βρίσκεται ενσωματωμένη στην ενότητα “Μουσική + βίντεο”.

Κατεβάστε την εφαρμογή Greek Radio δωρεάν από το Windows Marketplace εδώ.

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application. Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

Επεξεργάστηκε την 5 Νοεμβρίου 2012 11:41

Σχόλια

  • Πολύ καλό φαίνεται... Μπράβο για την προσπάθεια... Σε λίγο καιρό τα WP δεν θα έχουν τίποτα να ζηέψουν από τα Ανδροειδή και τα Μήλα σε επίπεδο εφαρμογών!!

  • H ελληψη εφαρμογων ειναι ο λογος που δεν επιλεγω wp. Eτσι και αλλιως το ui παιζει μικρο ρολο πλεον

  • Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή πρόταση αφήστε ένα review, και όταν ξεκλέψω λίγο χρόνο θα κάνουμε κάνα update! :)

  • Πολύ καλή εφαρμογή, καλή δουλειά... την κατέβασα και λειτουργεί άψογα... βάλε κανα 2-3 σταθμούς ακόμη για εδώ Θεσσαλονίκη και είναι για 5 αστεράκια... βάλε rso fm kai plus radio... ola fm... 91.7 102.6 91.4

  • πως σταματάει να παίζει? δεν βρήκα κάποιο ''exit'' κουμπί....έχω ένα app που λέγεται ''stop the music'' που χρησιμοποιώ για την μουσική και δούλεψε και σ'αυτό ευτυχώς....αλλά απο μόνο του δεν σταματάει...κάνω λάθος? πολύ περιποιημένη εφαρμογή πάντως..μπράβο!!

  • Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
    @ kostas, θα κοιτάξω να βάλω τους σταθμούς στο update που θα ετοιμάσω. :)
    @ Alexboom, για να μπορεί μια εφαρμογή να παίξει μουσική στο παρασκήνιο πρέπει να "σταλθεί" στο λειτουργικό σύστημα για αναπαραγωγή. Από κει και πέρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι να σταματήσεις τη μουσική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουμπί παύση που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή ή από το panel που βγαίνει όταν αλλάζεις ένταση ήχου ή από τη κλειδωμένη οθόνη και τέλος από την ενότητα μουσική + βίντεο. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια 3d party εφαρμογή (βλ. stop the music).

  • Μπράβο σου, η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή, αν μπουν λίγοι σταθμοί ακόμη όπως λες θα γίνει απ τις καλύτερες. Ηδη την χρησημοποιώ! και πολύ όμορo ui. μακάρι να βγάλεις κι άλλες ωραίες εφαρμογές για wp. μη σταματήσεις μ αυτή ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.