H Xiaomi ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει πολλά και διάφορα

, H Xiaomi ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει πολλά και διάφορα

Δεν αποτελεί ακριβώς είδηση το γεγονός ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει πολλά smartphones, αλλά φαίνεται ότι έχει τις μηχανές στο full! Πολλοί λένε για κύμα νέων μοντέλων, πρωτόγνωρο ακόμα και για τα δικά της δεδομένα.

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα έχει πολλά νέα μοντέλα από τους κατασκευαστές και η Xiaomi δεν θέλει να είναι εκτός. Τόσο μέσα στον Μάρτιο όσο και τον Απρίλιο, η Xiaomi εκτιμάται ότι θα κατακλύσει την αγορά με νέες προτάσεις κάθε είδους, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν το 5G στον βασικό εξοπλισμό τους.

Γίνεται λόγος για gaming smartphones, για νέες ναυαρχίδες, κινητά με αναδιπλούμενη οθόνη, καθώς και άλλες προτάσεις που θα δίνουν έμφαση στον λεπτό σχεδιασμό. Αναφορικά με το επερχόμενο νέο gaming smartphone, εκτιμάται ότι η Xiaomi θα το εξοπλίσει με τον επεξεργαστή Dimensity 1200.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν εικόνες από ένα camera module που ετοιμάζει η Xiaomi και εκτιμάται ότι θα υποστηρίζει τριπλό setup στο πίσω μέρος με μεγάλου μεγέθους περισκοπικό τηλεφακό για μεγάλες επιδόσεις στο οπτικό zoom.

Υπάρχει και η φήμη για το Xiaomi Mi 11 Lite, για το οποίο λέγεται ότι θα έχει πάχος που δεν θα ξεπερνά τα 7 mm, με οθόνη διαγωνίου 6.55 ιντσών, μπαταρία 4150 mAh.

Μείνετε συντονισμένοι, έχουμε να δούμε πολλά!

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Τώρα με το νέο εργοστάσιο στη Τουρκία ποιός τη πιάνει!!!😜

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.