H Xiaomi υπόσχεται πλήρη φόρτιση του smartphone σε 8 λεπτά

, H Xiaomi υπόσχεται πλήρη φόρτιση του smartphone σε 8 λεπτά

Ένα τροποποιημένο Xiaomi Mi 11 Pro χρησιμοποιήθηκε για να δείξει τα οφέλη του συστήματος Hyper Charge με την 8λεπτη φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπαταρία των 4000 mAh έφτασε στο 10% σε 44 δευτερόλεπτα μόλις.

Οι επιδόσεις φόρτισης που υπόσχεται το σύστημα Hyper Charge που επέδειξε η Xiaomi στο ειδικό Mi 11 Pro είναι καταιγιστικές και αξίζει να τις αναφέρουμε για να πάρουμε μία καλή ιδέα περί του τι μας περιμένει από την ενσύρματη φόρτιση των 200W. Έτσι, η μπαταρία του Xiaomi Mi 11 Pro έφτασε στα μισά της φόρτισης σε 3 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα.

Για την πλήρη φόρτιση απαιτούνται μόλις 8 λεπτά συνολικά. Εάν κάποιος επιλέξει την ασύρματη φόρτιση των 120W, τότε η φόρτιση στο 100% γίνεται σε 15 λεπτά, ενώ η φόρτιση στα μισά της ενέργειας της μπαταρίας απαιτεί 7 λεπτά.

Εάν ενθουσιαστήκατε, τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι εδώ γίνεται λόγος για μία εντελώς πειραματική διάταξη που δεν γνωρίζουμε καθόλου το πότε θα βρει το δρόμο της για την μαζική παραγωγή.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.