Hands-on video στα dummy Galaxy S10 και Galaxy S10+ από τον MKBHD

Τα νέα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+ θα ανακοινωθούν επίσημα στις 20 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο και το Techblog θα είναι εκεί για να τα δούμε πρώτοι από κοντά. Σήμερα, δύο εβδομάδες νωρίτερα ο Marques Brownlee (MKBHD) έχει στα χέρια του και μας παρουσιάζει τα dummy phones των επερχόμενων smartphones.

Πρόκειται για μη λειτουργικά μοντέλα που δίνουν οι εταιρείες κινητών στους κατασκευαστές θηκών αρκετά νωρίτερα ώστε να έχουν κατασκευάσει τις θήκες και να είναι έτοιμοι να τις διαθέσουν άμεσα με την κυκλοφορία των κινητών.

Hands-on Galaxy S10, Hands-on video στα dummy Galaxy S10 και Galaxy S10+ από τον MKBHD

Σε αυτό το χορταστικό βίντεο, ο MKBHD μας δίνει μια γερή γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε στις 20 Φεβρουαρίου, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον σχεδιασμό των Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+. Ας μην ξεχνάμε και το προσιτό Samsung Galaxy S10e που αναμένεται και αυτό να κάνει την εμφάνισή τους στο Λονδίνο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KALTS

Τιμούλα;;;; Χαχα

I am

Κλασσικά άσχημη πλάτη

jo

super….

John Real

Χιλιαρικο φτασαμε για το μικρο και 1100 για το μεγαλο. Και μετα αναρωτιουνται γιατι η Xiaomi με τα Redmi και Pocophone και η Huawei με την Honor σαρωνουν στις πωλησεις.

Kostas

Με τις τελευταίες πληροφορίες θα εχουμε και ενα premium μοντελo με 12GB ram και 1TB σκληρο δίσκο στην τιμη των 1600 ευρω στην ελλαδα

Kostas_falcon

Άσχημη λύση η τρύπα στην οθόνη για την καμ….. Προτιμότερη λύση το sliding του Mi Mix3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.