Hawei Mate 20 και P30 έχουν πουλήσει πάνω από 33 εκ. τεμάχια

Mate 20 P30, Hawei Mate 20 και P30 έχουν πουλήσει πάνω από 33 εκ. τεμάχια

Χθες, ο Richard Yu, CEO της Huawei ξεκίνησε την παρουσίαση στο Μόναχο αναφερόμενος στις πωλήσεις της εταιρείας και συγκεκριμένα σε αυτές των σειρών Mate 20 και P30 που αποκαλύφθηκαν τον Οκτώβριο του 2018 και Μάρτιο του 2019 αντίστοιχα.

Mate 20 P30, Hawei Mate 20 και P30 έχουν πουλήσει πάνω από 33 εκ. τεμάχια

Η Huawei κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια Mate 20 Lite, Mate 20 και Mate 20 Pro smartphone ενώ οι πωλήσεις των P30 Lite, P30 και P30 Pro ξεπέρασαν τις 17 εκατομμύρια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η σειρά P30 που βρίσκεται στην αγορά λιγότερο από έναν χρόνο κατάφερε να κάνει αυτές τις πωλήσεις. Να αναφέρουμε ότι η Huawei αποκλείστηκε από την Αμερική γεγονός που επηρέασε τις πωλήσεις της εταιρείας. Η σειρά P30 χρειάστηκε 62 ημέρες λιγότερες για να φτάσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε σχέση με τα P20 και P20 Pro τα οποία πούλησαν 10 εκατομμύρια κομμάτια σε 5 μήνες.

Mate 20 P30, Hawei Mate 20 και P30 έχουν πουλήσει πάνω από 33 εκ. τεμάχια

Επιπλέον, ο CEO της Huawei αναφέρθηκε στις πωλήσεις του Watch GT το οποίο αντικαταστήθηκε από το Watch GT 2. Το smartwatch του κινεζικού κολοσσού ενσωματώνει το in-house λειτουργικό της εταιρείας Wear OS και ουσιαστικά δεν επηρεάστηκε καθόλου από τον αποκλεισμό της Huawei. Το πρώτο GT έφτασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις τον Ιούνιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες η Huawei αποκάλυψε τα νέα Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 RS Porsche Design καθώς και την Huawei Vision τηλεόραση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.