HMD Global: Πρόσκληση για παρουσίαση smartphone στις 4 Οκτωβρίου στο Λονδίνο

hmd global πρόσκληση nokia smartphone 4 οκτωβριου λονδινο, HMD Global: Πρόσκληση για παρουσίαση smartphone στις 4 Οκτωβρίου στο Λονδίνο

Η HMD Global ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για την παρουσίαση ενός νέου Nokia smartphone σε event που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Η επιβεβαίωση για την παρουσίαση ενός νέου Nokia smartphone ήρθε με την πρόσκληση στο event της HMD Global, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιά συσκευή θα παρουσιαστεί, η οποία ενδεχομένως να είναι κάποια mid-range και όχι επιπέδου ναυαρχίδας. Αυτή μπορεί να είναι το Nokia 7.1 Plus και όχι το Nokia 9 το οποίο φαίνεται να μεταφέρεται για το 2019.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως εφόσον η HMD Global ετοιμάζει ξεχωριστό event για την παρουσίαση ενός smartphone, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά σημαντικό και ξεχωριστό για την εταιρεία, οπότε οι προσδοκίες για κάποια αξιόλογη συσκευή είναι αυξημένες, πόσο μάλλον από μια εταιρεία που ψάχνει και πάλι το δρόμο για να αναγεννηθεί.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φανης 2013

ρε κωστη κανε κανενα γκιβαει και σε μας να παμε σε καμια εκθεση !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.