Smartphones

Honor 10: Επίσημο σε ειδικό press event στις 19 Απριλίου

Η save-the-day πρόσκληση της Huawei που διέρρευσε την περασμένη εβδομάδα για την επερχόμενη ανακοίνωση ενός νέου μοντέλου στις 15 Μαΐου δεν ανήκει τελικά στο Honor 10. O αντικαταστάτης του Honor 9 ξεκαθαρίστηκε ότι θα λανσαριστεί επίσημα στις 19 Απριλίου και μάλιστα στην Κίνα.

Οι επίσημες προσκλήσεις αποκαλύπτουν την πίσω πλευρά του Honor 10 με το εντυπωσιακό Twilight χρώμα που είδαμε στη σειρά Huawei P20. Επίσης, αναγράφουν πληροφορίες για τη συσκευή όπως η dual κάμερα και οι AI δυνατότητες.

Εκτός από αυτά, από προηγούμενες διαρροές εικάζουμε ότι το νέο μοντέλο έρχεται με 5,8 ιντσών οθόνη, αναλογίας 18:9 με εγκοπή, το Kirin 970 SoC από τα Huawei P20 smartphones και δύο εκδόσεις σε ό,τι αφορά στη μνήμη RAM και στον αποθηκευτικό χώρο, ήτοι 4GB/64GB και 6GB/128GB.

Οι τελευταίες προσκλήσεις όμως εγείρουν νέα ερωτηματικά για το μυστηριώδες μοντέλο που ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Huawei στο προγραμματισμένο press event στις 15 Μαΐου στο Λονδίνο. Λέτε να έχουμε την Pro έκδοση του Honor 10 με ακόμη καλύτερη κάμερα ή κάτι εντελώς καινούργιο;

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.