Honor 20 Pro: Πιστοποιήθηκε από την Google, ίσως κυκλοφορήσει μέσα Ιουλίου

Honor 20 Pro, Honor 20 Pro: Πιστοποιήθηκε από την Google, ίσως κυκλοφορήσει μέσα Ιουλίου

Το Honor 20 Pro αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο μήνα με την κυκλοφορία να ήταν προγραμματισμένη για αρχές Ιουλίου, ωστόσο άργησε να πάρει σημαντικές πιστοποιήσεις από την Google με αποτέλεσμα η εταιρεία να καθυστερήσει να κυκλοφορήσει την επόμενη ναυαρχίδα της.

Τέσσερις εβδομάδες μετά η Google πιστοποίησε το smartphone όπως αναφέρει ένας Ιταλικός ιστότοπος.

Το Honor 20 Pro φυσικά δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Ιουλίου και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, θα μπορούσε όμως να βρίσκεται στα καταστήματα μέσα Ιουλίου. Επιπλέον, η καθυστέρηση της πιστοποίησης ανάγκασε την Honor να αναβάλει τα marketing campaign της ναυαρχίδας που θα ξεκινούσαν αυτήν την εβδομάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Σύμφωνα με ένα email όμως που έστειλε η εταιρεία ένα “international launch θα συμβεί σύντομα”. Δυστυχώς όμως, η Honor θα πρέπει να παρακολουθεί πως πηγαίνουν οι πωλήσεις γιατί ίσως χρειαστεί να διακόψει την διανομή της Honor 20 σειράς σε ορισμένες χώρες λόγω του αποκλεισμού από την Αμερική.

Να υπενθυμίσουμε ότι το smartphone ενσωματώνει τον Kirin 980, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό και μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh με τεχνολογία SuperCharge 22.5W. Η οθόνη του είναι 6.26 ιντσών τύπου LCD IPS και ανάλσυη FHD+.

Στο πίσω μέρος έχει τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP ο οποίος συνοδεύεται από Super Wide Angle στα 16MP, τηλεφακό των 8MP και Macro κάμερα με αισθητήρα 2MP.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το hands-on video του Techblog.gr για το Honor 20 αλλά και το Honor 20 Lite που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα με τιμή 499 και 299 ευρώ αντίστοιχα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Honor Honor 20 Pro Honor Android smartphones

Honor 20 Pro: Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 2 Αυγούστου με τιμή 498€

Το Honor 20 Pro κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες στην Κίνα και τώρα η εταιρεία ξεκινά τη διάθεση του στις παγκόσμιες αγορές.

Reviews Android Android Smartphones featured

Honor 20 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Honor 20 με οθόνη 6.26 ιντσών FullHD+ τεχνολογίας LCD IPS και τετραπλή πίσω κάμερα A.I. 48MP + 16MP + 2MP + 2MP.

Smartphones featured Honor 20 lite Διαγωνισμοί τεχνολογίας

Honor 20 Day: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο το Honor 20 lite

Σήμερα είναι Honor 20 Day και η Honor μας καλεί να ζήσουμε σαν 20. Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Techblog και κερδίστε ένα Honor 20 lite!

Smartphones Android Android Smartphones featured

Honor 20 και Honor 20 Pro: Ανακοινώθηκαν επίσημα, μάθε τα πάντα για αυτά

Τα νέα τετρακάμερα Honor 20 και Honor 20 Pro είναι οι ναυαρχίδες της εταιρείας για το πρώτο μισό του τρέχοντος έτους και προκαλούν με τις φωτογραφικές τους ικανότητες.