Honor 20: Στις 21 Μαΐου η επίσημη ανακοίνωση της νέας σειράς

Honor 20, Honor 20: Στις 21 Μαΐου η επίσημη ανακοίνωση της νέας σειράς

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πρόσκληση που στάλθηκε στους δημοσιογράφους, η σειρά Honor 20, θα ανακοινωθεί στις 21 Μαΐου στο Λονδίνο.

Η ώρα για την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς Honor 20, πλησιάζει. Σε event που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, η εταιρεία θα αποκαλύψει την πολυσυζητημένη σειρά της και τις εκπλήξεις που φέρνει στην αγορά με τα νέα μοντέλα της.

Το Honor 20 είναι ο διάδοχος του Honor 10. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, έχει για επεξεργαστή τον Kirin 980, ενώ θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με 6 GB ή 8 GB RAM, και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Μαζί με αυτό, αναμένεται να δούμε και το Honor 20 Pro, το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα έχει πέραν του Kirin 980 την νέα κάμερα της Sony IMX600, ενώ πολλοί λένε πως βαδίζει στα βήματα του Huawei P30 Pro.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ενώ φαίνεται η σειρά Honor 20 να έχει ομοιότητες με την σειρά Huawei P30, τα χαρακτηριστικά της θα είναι λίγο διαφορετικά. Ωστόσο μπορούμε να περιμένουμε, εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες, αν πούμε ότι η παραπάνω εικόνα αντικατοπτρίζει την ποιότητα της κάμερας της συγκεκριμένης σειράς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.