Honor 20: Θα κυκλοφορήσουν σίγουρα στην Ευρώπη με Kirin 980 και κόστος μέχρι 500€

Honor 20, Honor 20: Θα κυκλοφορήσουν σίγουρα στην Ευρώπη με Kirin 980 και κόστος μέχρι 500€

Honor 20, Honor 20: Θα κυκλοφορήσουν σίγουρα στην Ευρώπη με Kirin 980 και κόστος μέχρι 500€

Με την εκδήλωση της Huawei για τα P30 να γίνεται αυτή τη στιγμή, η θυγατρική της εταιρείας φαίνεται να εργάζεται σε μερικές συσκευές οι οποίες θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Αν και τίποτα δεν είναι επίσημο, σύμφωνα με ένα leak που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες, η Honor πιθανότατα ετοιμάζει τον διάδοχο του Honor 10, που κατά πάσα πιθανότητα θα ακούει στο όνομα Honor 20. Η επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής αργεί ακόμη, αλλά σήμερα τα Honor 20 και 20 Pro απέκτησαν EEC πιστοποίηση, κάτι που υποδεικνύει ότι θα είναι οι επόμενες συσκευές που θα κυκλοφορήσει η Honor στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της πιστοποίησης, το Honor 20 θα έρθει με τον αριθμό μοντέλου YAL-L21 και το Honor 20 Pro θα έχει τον αριθμό μοντέλου YAL-L41. Εκτός από τους αριθμούς μοντέλων των δύο συσκευών τα έγγραφα της EEC δεν αναφέρουν τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε περιέχουν εικόνες.

Ωστόσο, χάρη σε προηγούμενα leak έχουμε μερικές πληροφορίες για το τι θα προσφέρουν τα Honor 20. Σύμφωνα με τα leaks, οι συσκευές θα έχουν τρεις AI πίσω κάμερες, με την κύρια να διαθέτει αισθητήρα 48MP, τη δεύτερη 20MP, και μία τρίτη με αισθητήρα 8MP. Όσον αφορά τη selfie κάμερα αυτή θα είναι στα 32MP. Το render που είχε γίνει leak δεν δείχνει κάποιον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε είναι ασφαλές να θεωρήσουμε ότι θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Τέλος, τα Honor 20 αναμένεται να έχουν τον Kirin 980, και να κυκλοφορήσουν σε 3 διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη θα έχει 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, και θα κοστίζει περίπου 400€. Η Honor 20 θα αγγίζει τα 450€, και η μεγαλύτερη έκδοση το Honor 20 Pro θα διαθέτει 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, και η τιμή του θα είναι περίπου 500€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.