Smartphones

Honor 30 Pro: Διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν curved οθόνη και διπλή selfie

Η Honor ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία της επόμενης σειράς smartphones. Στη σειρά περιμένουμε να δούμε το Honor 30, το 30s και το μεγαλύτερο μοντέλο που θα ονομάζεται Honor 30 Pro.

Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες

Γνωρίζουμε ελάχιστα για τα επερχόμενα smartphones της Honor, αλλά πρόσφατα διέρρευσε μία φωτογραφία που αποκαλύπτει ελάχιστα για το 30 Pro. Παρά το γεγονός ότι είναι σε προστατευτική θήκη, φαίνεται ότι το smartphone θα έχει curved οθόνη και διπλή selfie κάμερα.

Μπορεί οι πηγές να αναφέρουν ότι στις εικόνες βλέπουμε το Honor 30 Pro, αλλά αν παρατηρήσουμε καλά, θα διαπιστώσουμε ότι μοιάζει υπερβολικά με το Huawei P40. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποιεί το ίδιο design σε πολλά μοντέλα της.

Εξάλλου, τα smartphones μοιάζουν πλέον εξαιρετικά το ένα με το άλλο, ακόμη και μεταξύ εταιρειών, όχι μόνο μεταξύ μοντέλων της ίδιας κατασκευάστριας.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με φήμες, το Honor 30 Pro θα έχει Kirin 990 που θα προσφέρει στο smartphone δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Σε αντίθεση με τη βασική και την Pro έκδοση, η μικρότερη λέγεται ότι θα είναι εξοπλισμένη με τον Kirin 820 5G.

Κατά τα άλλα, δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τα smartphones, αλλά αναμένεται να έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και να ανακοινωθούν κάποια στιγμή τον Απρίλιο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Απριλίου 2020 7:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.