Honor 50: Η βασική του έκδοση θα έρθει στην Ευρώπη στα 499 ευρώ

, Honor 50: Η βασική του έκδοση θα έρθει στην Ευρώπη στα 499 ευρώ

Το Honor 50 είναι έτοιμο για την ευρωπαϊκή του απόβαση, με την βασική του έκδοση να θεωρείται δεδομένο ότι θα τιμολογείται στα 499 ευρώ. Η πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση θα κοστίζει 599 ευρώ, ενώ δεν γίνεται λόγος για τις τιμές του Honor 50 Pro.

Στην τιμή των 499 ευρώ, το Honor 50 θα προσφέρει μνήμη RAM στα 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB. Στην τιμή των 599 ευρώ, οι Ευρωπαίοι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους μνήμη RAM 8 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB. Δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του high end μοντέλου της σειράς, το Honor 50 Pro, ενώ δεν κυκλοφόρησαν φήμες που να αφορούν στην τιμή με την οποία θα διατεθεί εκείνο στην Ευρώπη.

, Honor 50: Η βασική του έκδοση θα έρθει στην Ευρώπη στα 499 ευρώ

Στην περίπτωση του Honor 50, πάντως, θα υπάρχει μια οθόνη με διαγώνιο 6.57 ιντσών, η οποία θα είναι τεχνολογίας OLED και θα προσφέρει συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 120 Hz. H κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι στα 108 Megapixel, με ικανότητα συγχώνευσης Pixels 9 σε 1, για ακόμα πιο καλές επιδόσεις σε δύσκολες φωτογραφικές συνθήκες. Θα υπάρχει ακόμα μία ultra wide κάμερα στα 8 Megapixel και δύο ακόμα φακοί των 2 Megapixel στο πίσω μέρος.

Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι η έκδοση του Honor 50 που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη θα υποστηρίζει κανονικά τα Google Services, σε αντίθεση με τις συσκευές της Huawei.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Μεγάλη τριπλά από Huawei!

Έριξε και την τιμή στα τάρταρα όποτε έχουμε το flagship killer του 21!
Και το θέμα εδώ ειναι πως θα έχει και κάμερες αυτούσιες από p50 pro (άντε με κάποιες υποχωρήσεις ) όποτε θα είναι και flagship camera killer για πρώτη φορά στα ιστορικά .
Το κερασάκι στην τούρτα τα Google services!

Και ερωτάω, αν δεν γινόταν αυτό με τη Huawei πιστεύετε θα σας έδινε τέτοια συσκευή σε αυτά τα λεφτά ;;

I don’t think so

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.