Honor 8 Pro: Έρχεται Ευρώπη με τιμή στα 549 ευρώ

honor 8 pro europe price, Honor 8 Pro: Έρχεται Ευρώπη με τιμή στα 549 ευρώ

Μέσα στον Μάρτιο είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι το Honor V9 θα ερχόταν Ευρώπη στις αρχές Απριλίου ως Honor 8 Pro και τελικά ήταν σωστές. Σήμερα ανακοινώθηκε πως έρχεται σε ευρωπαϊκές αγορές με τις παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει ήδη. Για αρχή κυκλοφορεί σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία και Μ. Βρετανία με την τιμή του στις χώρες της ευρωζώνης να είναι στα 549 ευρώ.

Οι προ-παραγγελίες είναι διαθέσιμες μέσω του www.vmall.eu και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν δώρο μια microSD 128GB ή Honor Power Bank μαζί με Honor Tripod/Selfie Stick.

Η σειρά Honor ξεκινά να κάνει πιο θολή την διαχωριστική γραμμή από τις υπόλοιπες συσκευές της Huawei. Ενώ την είχαμε συνηθίσει ως αρκετά οικονομική, το Honor 8 Pro είναι το πρώτο που ξεπερνά τα 500+ ευρώ. Η πιο ακριβή συσκευή της σειράς πέρσι ήταν το Honor 8 που κόστιζε 400 ευρώ.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Honor 8 Pro διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών QHD, επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η κάμερα είναι ίδια με του Honor 8, dual 12 Megapixel, η μπαταρία 4000mAh που διαρκεί έως 2 μέρες με κανονική χρήση και 1.44 μέρες με βαριά χρήση.

honor 8 pro europe price, Honor 8 Pro: Έρχεται Ευρώπη με τιμή στα 549 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τσιο

Με 550 λοιπον κινητο με καλυτερη Ram Aπο s8,με φωτο ανταξιας εστω του s8,(εχω το huawei nexus 6p φοβερη καμερα πισω 12.5 και μπροστα 8 mp το 2015 οταν η σαμμυ εβαζε 5αρες ακομα και το κινητο το ειχα παρει 500 οχι 700αρες),επεξεργαστη ιδιο με s8, 64αρι σαν το s8..
Πειτε εναν λογο να δωσει καποιος 900+ για το s8..
Για το..design μονο του δινω πολλα μπραβο αλλα δεν αξιζουν 400 ευρω παραπανω.τσεπη.

Πάνος®

Τηρουμένων των αναλογιών, λογική τιμή για ένα τέτοιο τούμπανο. Άλλες εταιρίες ζητάνε 800άρια και 1000άρια.

Antonis

Φιλε Πανο ετσι ακριβως..Κινηταρα με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα σε μια πιο φυσιολογικη τιμη απο τα 1000 αρια της Samsung και Apple…Ισως το μαναδικο μειον του κινητου αυτου ειναι η ελλειψη amoled οθονης αλλα ως γνωστο η Huawei δεν βαζει σε αρκετα μοντελα της amoled οθονες και αυτο πρεπει να αλλαξει..Και αν το κανει και παραμεινει σε αυτες τις τιμες που μας εχει συνηθισει με την σειρα HONOR,τοτε δεν υπαρχει λογος να κοιταξουμε πουθενα αλλου ξανα…Περα φυσικα απο τους φαν που παντα θα ειναι κολλημενοι με μια εταιρια και θα αγοραζουν καθε ναυαρχιδα της

Beowolf Ahates

Αυτό μάλιστα!! Huawei στο εξής λοιπόν! (… μέχρι να καβαλήσει κι αυτή το καλάμι, βλ. Samsung)
Μετά, άλλη μάρκα…no problem for me. 🙂

ΝΙΚΟΣ

Σπέρνει, οργώνει, θερίζει . Πιθανότατα η πιο VFM ναυαρχίδα μαζί με One plus 3t.
Αν κρίνω από το ΄”απλό¨ Honor 8 που έχει δικός μου άνθρωπος , καταλαβαίνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.