Honor 9: Αναμένεται τέλη Ιουνίου με τιμή 362 δολάρια

honor 9 price, Honor 9: Αναμένεται τέλη Ιουνίου με τιμή 362 δολάρια

Η επόμενη ανακοίνωση που θα γίνει από το sub-brand της Huawei θα είναι το Honor 9, το οποίο έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται στα leaks εδώ και λίγο καιρό. Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοίνωση στις 20 ή 21 Ιουνίου με τιμή περίπου στα 362 δολάρια (INR 2499).

Πρόσφατα είχαν εμφανιστεί renders του Honor 9 χωρίς 3.5mm υποδοχή ακουστικών, ενώ σε γενικές γραμμές το κινητό μοιάζει να έχει πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχο Honor 8.

Στην τιμή αυτή, το Honor 9 aναμένεται να φέρει οθόνη 5.2 ιντσών FullHD, επεξεργαστή Kirin 960 και ενσωματωμένη μνήμη 32GB ή 64G BUFS 2.0, λογικά με δυνατότητα επέκτασης. Έχει γίνει λόγος και για μνήμη RAM 6GB, αλλά το πιο πιθανό είναι να έχει 4GB.

Στην πλάτη θα τοποθετηθεί διπλή κάμερα, 22 Megapixel και μια μονόχρωμη 12 Megapixel, ενώ η μπαταρία του αναμένεται γύρω στα 3000 mAh.

Προς το παρόν κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για τα παραπάνω και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση σε λίγες εβδομάδες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

αν κρινω με βαση το honor 8 σιγουρα εχουμε να κανουμε με μια ενδιαφερουσα συσκευη αλλα η huawei δεν τολμησε να κανει καμια εξελιξη στον τομεα της εμφανισης δηλαδη να μικρινει τα bezels οπως επιτασσει και η μοδα πλεον. Τι να πω προσωπικα σαν τεχνικα χαρακτηριστικα μου φαινεται πολυ δυνατο σε θεμε σχεδιασης με παραπεμπει στο παρελθον με μεγαλο πανω και κατω bezel. Θα ελεγα αν το εβλεπα ενα ωραιο κινητο αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα το αγοραζα

keysmith

Κρίμα που δεν έχουν ράδιο fm αυτές οι συσκευές καθώς πολλοί τις χρειαζόμαστε (και το κάνουν συχνά οι ακριβές συσκευές λες και αυτοί που πληρώνουν δεν θέλουν να ακούνε ράδιο).

Το άλλο προβληματικό με αυτές τις συσκευές (γυαλί δεν έχουν μπρος πίσω) είναι πόσο επισφαλείς είναι σε πτώση. Η θήκη είναι δώρο άδωρο καθώς θα αφαιρέσει την ομορφιά για την οποία τα αγόρασες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.