Honor 9: Διέρρευσαν εικόνες χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών

honor 9 headphone jack, Honor 9: Διέρρευσαν εικόνες χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών

Μπορεί μέχρι πριν από λίγους μήνες η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών σε ένα smartphone να θεωρούνταν δεδομένη, όμως αυτό ξεκινά να αλλάζει. Εταιρείες όπως Motorola, Apple και HTC αφαίρεσαν τη θύρα ακουστικών, είτε για χάρη του λεπτού design είτε επειδή πρέπει να προχωρήσουν στο επόμενο standard.

Η HTC ετοιμάζεται να λανσάρει τη ναυαρχίδα της HTC U 11 στις 16 Μαΐου χωρίς υποδοχή ακουστικών και το ίδιο φαίνεται πως θα κάνει και η Huawei στο κορυφαίο μοντέλο της σειράς Honor.

Πρόσφατα είχαν διαρρεύσει renders από το Honor 9, τα οποία έδειχναν την έντονη ομοιότητα με το τωρινό μοντέλο, ωστόσο κανένα από αυτά δεν έδειχνε την πάνω ή την κάτω πλευρά. Σήμερα έρχονται νέες εικόνες που μας επιτρέπουν να έχουμε μια καλύτερη άποψη για το κινητό από διάφορες πλευρές.

Αυτό που μάλλον δεν θα αρέσει σε πολλούς είναι ότι το Honor 9 έρχεται χωρίς υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ. και υπάρχει μόνο θύρα USB Type-C.

Κατά τα άλλα βλέπουμε ότι κρατά την διπλή κάμερα στην πλάτη και το συνολικό design του προκατόχου του. Μια σημαντική αλλαγή είναι η τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί, αντί για την πλάτη όπως στο Honor 8.

honor 9 headphone jack, Honor 9: Διέρρευσαν εικόνες χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών

honor 9 headphone jack, Honor 9: Διέρρευσαν εικόνες χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Άπατο να πάει εύχομαι. Οι μαλ…ίες πρέπει να τιμωρούνται σκληρά. Κάτι τα διαφορετικά chip στο P10, εκτός η θύρα , και επιστροφή στο σκατόκουμπο αλά Samsung.
Την είδαν κάπως οι Κινέζοι , αλλά με τα stock των νέων NOKIA θα ξαναπάνε εκεί που ήταν 3 χρόνια πρίν ,και ακόμη παρακάτω

Chris_BMW

Δεν μπορω να μην σχολιάσω την πλήρη αντιγραφή του I phone 7 plus.
HTC το κανεις που το κανεις καντο τουλάχιστον σωστά ! Στρογγύλεψε το home bottom κ στη διπλή πίσω κάμερα βάλε ενιαίο γυαλί να καλύπτει τις δυο κάμερες …..Τα υπόλοιπα ολα ok! Κάτω μέρος άψογα οπως κ οι κεραίες …..
Πριν χαρακτηριστώ απο τους γνωστούς τα ίδια και χειρότερα θα γράψω αν η Apple του χρόνου μου παρουσιάσει ένα S8 με το μηλαράκι απο πίσω …

Saša

Θα τα βλεπετε με το κυαλι τα € μου ρε κουφαλες. G pro 2 για τριτη συνεχομενη χρονια και συνεχιζουμε για τεταρτη… Σταυρωστε τους ρε σαν την HTC να βαλουνε μυαλο που καποιοι θελουνε και extra λεφτα για earphone adapter και σε βαζουνε να αλλαζεις συσκευη καθε 1,5 χρονο επειδη η μπαταρια εχει πεθανει και δεν ειναι πια αποσπομενη. Ουστ!

KnightRider

Aμαν αυτο το πράγμα με την καταργηση θύρας !!!!

Bρε εταιρίες πάρτε χαμπάρι ότι το Wireless δεν παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου – το jack αντιθέτως αν έχει μέσα chip Quad DAC τότε ο ήχος είναι πολύ ανώτερος + που θελουμε την συνδεσιμοτητα με ενισχυτές-HiFi-AUX κλπ !!!

NtinosMD

Εγω απορω … αυτες οι εταιρειες που βγαζουν το 3.5 jack εχουν κανενα οφελος? Αντε η Apple να καταλαβω το εκανε επειδη πουλαει 200 euros τα ΔΙΚΑ ΤΗΣ airpods ( τα οποια προς μεγαλη μου εκπληξη κανουνε μεγαλο σουξε στη γερμανικη αγορα ), η huawei τι εχει σαν αντιπροταση ωστε να ωθησει τους αγορααστες της να αγορασουν οντως ενα αντροιντ κινητο διχως τη συγκεκριμενη θυρα ? Δηλαδη το marketing departmnt σκεφτεεται καθολου εκει μεσα ? Υποτιθεται ειναι ατομα που εχουν πτυχια …λεμε τωρα …

Γιώργος Καπ.

Εμένα πάντως με μοιάζει έντονα με τη σειρά Α της Samsung. Ειδικά στην τελευταία φωτό. Αυτό με τη θύρα που γίνεται παντού πια πρέπει όλοι να γυρίσουμε την πλάτη. Μόνο Mate 9 και 6x από την Χαβάη που είναι πλέον από τις πιο vfm επιλογές.

james

@Chris_BMW τί γνώμη έχεις για τα σαρδελακια τράτα; Και αυτά αντιγραφή από iPhone δεν είναι;

ΧΡΗΣΤΟΣ

Άντε μπράβο σιγά σιγά να ακολουθούν όλοι τις τεχνολογικές εξελίξεις!! Μπράβο στην Apple που δείχνει το δρόμο!

Liris11

@chris BMW άμα βάλει το ενιαίο γυαλί στην dual camera θα είναι σαν το honor v8 που είναι ολόιδιο με το iPhone 7 plus μόνο που βγήκε πρώτο απλά δεν εξέχει σαν κουμουτσα αυτό είναι προνόμιο μόνο του iPhone αλλά τη να πω σε άτομα που έχουν iPhone και νομίζουν ότι έχουν κότερα και φεραρι.. Και η γυναίκα μου που της εχω κάνει δώρο το iPhone 6s και εγώ έχω το p9 φεραρι έχει και εγώ hundai.. Ότι να ναι

bill

@Liris11
ο chris ειναι γνωστο fun boy που δν ξερει να πει κτ σωστο

οσο για σενα @chris
πως γινετε να μιλας για αντιγραφη απο αππλε?
ΑΠΟ ΑΠΠΛΕ?
ο μεγας αντιγραφεας?
που δν εχει εφευρει τπτ παρα τα περνει ολα απο αλλους?
και σας τα πλασαρει για καινοτομιες και επειδη ειστε ανιδεοι τα τρωτε?

Chris_BMW

Έτσι πέστε να με φάτε πονάει η αλήθεια λυπάμαι . Και ως γνωστόν ο Ελληναρας αποκαλεί όποιον έχει iPhone οπαδό .
Γιατι απο τους σχολιασμούς μου αυτό προκύπτει .. Μάλλον ο κομπλεξισμός σας δεν σας άφησε να διαβάσετε την τελευταία παράγραφο όπου δηλώνω πως αν του χρόνου η Apple παρουσιάσει ένα s8 με το μήλο στο πίσω μέρος τα ίδια και χειρότερα θα πω..
James έτσι οπως το βλέπεις στην τελευταία φωτογραφία εσένα δηλαδή τι σου θυμίζει ;;
Έλεος δηλαδή ..
και οπως έχω ξαναπεί η καραμέλα του FAN BOY έχει λιώσει … Του FAN που σημαίνει οπαδός γιατι το Fun σημαίνει διασκέδαση ….
ΕΛΕΟΣ ….!!!!!

Chris_BMW

@Liris11
” Τι να πω σε άτομα που έχουν I phone κ νομίζουν πως έχουν κότερα κ Ferrari ”

Ασχολίαστο …..

james

Chris_BMW έμενα μου θυμίζει Galaxy A κυρίως, αλλά και διάφορα άλλα ορθογώνια τηλέφωνα. Εκτός και αν έχεις ενστάσεις που και άλλοι τολμούν να φτιάξουν ορθογώνια τηλέφωνα με πλήκτρο και οθόνη μπροστά. Ξεκόλλα λίγο, παντού αντιγραφές βλέπεις και μετά σε πειράζει που σε λένε Fanboy.

hayate

Παιδιά κι εμένα έντονα Samsung μου θυμίζει και πολύ τα μοντέλα Α όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω. Καμία επαφή με iphone από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο.

Chris_BMW

@James
Επίσης κ σε εμένα μου θυμίζει κ το Galaxy A.
Δεν μπορω βα καταλάβω την ένσταση σου όμως κ την ειρωνεία σου για εταιρείες χωρίς σχεδιαστική ταυτότητα . Στη Sony δηλαδή γιατι δεν μπήκα να γράψω για αντιγραφή ; Στο S8 επίσης .. Επικρότησα το σχέδιο του Mi Mix κ έρχεται ο καθένας που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το fan απο το fun να μας μιλήσει για οπαδισμους ;;

james

Chris_BMW α δηλαδή πρέπει να κρατάνε το design ίδιο 4 χρόνια για να έχουν σχεδιαστική ταυτότητα;
Εγώ δεν ειρωνευτηκα καμία εταιρία. Εσένα ειρωνευτηκα που τα βρίσκεις όλα αντιγραφές. Είχες βρει αντιγραφή ακόμα και μια φήμη που ήθελε το S8 να έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη! Χτες βρήκες αντιγραφή το surface laptop. Πριν λίγο καιρό είχες βρει αντιγραφή το surface studio. Πιο πριν είχες βρει αντιγραφή ένα λάπτοπ της LG. Εντάξει, τα Sony και το S8 δεν τα βρήκες αντιγραφή, αλλά αυτό δεν εγγυάται την αντικειμενικότητα σου.

Chris_BMW

@James

Δεν ειναι ωραία τα ψέματα…
Να σου θυμίσω λοιπόν οτι ουδέ ποτε αναφέρθηκα σε αντιγραφή φήμης(!) δακτυλικού αποτυπώματος ,επίσης να σου ξανά θυμίσω γιατι ο εγωισμός σου στο να με βαφτίσεις οπαδό σε παρασύρει να λες ψέματα για το LG λαπτοπ το οποιο δεν χαρακτήρισα αντιγραφή πλην όμως σχολίασα ειρωνικά την τιμή του γιατι μόλις είχε ανακοινωθεί το MacBook κ ενω όλοι κραξανε την Apple για την τιμή σε αυτό τουμπεκί όλοι …
Τέλος τα προϊόντα της Microsoft ειναι για εμένα ολα αντιγραφή της πολιτικής, του σχεδιασμού , της premium αίσθησης και με την έλευση του surface phone κ της μεταξύ τους συνδεσιμότητας των αντίστοιχων της Apple ..
Και δεν είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό .. Αν ανατρέξεις σε σχόλια μεγάλων ξένων σάιτ θα το διαπιστώσεις …
Υ.Γ Σχεδιαστική ταυτότητα ειναι αυτό που έχει η Sony ,η Apple κ εν μέρη πλέον η Samsung ..Που οταν τις βλέπεις τις συσκευές τους απο μακρυά ξερεις τι μάρκα ειναι .. ολα τα υπόλοιπα που λες ειναι να χαμε να λέγαμε …

Παπαροκας tiamat

Chris bmw ποια κρουασανακια νομιζεις οτι αντιγραφουνε περισσοτερο την apple !?

Εγω λεω τα στρουντελ

james

Chris_BMW επειδη κανενας ως τωρα δε με εχει πει ψευτη, λαβε τα παρακατω:

Για το lg εγραψες: Χαχα ειδικά στην πρώτη φωτό ειναι ίδιο με το MacBook Pro 2015 retina… (https://techblog.gr/notebook/lg-gram-14-promisses-21-hours-battery-3763/)

Για το S8: Όσον αφορά τις αντιγραφές . Ναι αντιγράφει τη διπλή κάμερα ,το home bottom (Με υλοποίηση κάτι απο I phone 7 κ κάτι απο την πατέντα που κατέθεσε η Apple για τα μελόντικα home bottoms) αλλα εκει που θα γελάω ειναι αν αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών … (https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s8-dual-camera-no-home-button-3864/)

Για το samsung galaxy tab pro S: Πλήρες αντιγραφή της λογικής της Apple ..Ας αντέγραφε κ τη μπαταρία τουλάχιστον γιατι με 5000 ουτε μιση μερα δεν βγάζει … τρώει άκυρο μονο κ μονο απο την μπαταρία (https://techblog.gr/tablet/samsung-releases-galaxy-tabpro-s-gold-edition-8516/)

Για το LG G6: Επιτελους όχι άλλη αντιγραφή των χρωματικών επιλογών της Apple.(https://techblog.gr/mobile/lg-g6-photo-always-on-display-shiny-back-7522/)

Ολα αυτα με μια προχειρη αναζητηση.

james

Chris_BMW επειδη κανενας ως τωρα δε με εχει πει ψευτη, λαβε τα παρακατω:

Για το lg εγραψες: Χαχα ειδικά στην πρώτη φωτό ειναι ίδιο με το MacBook Pro 2015 retina…

Για το S8: Όσον αφορά τις αντιγραφές . Ναι αντιγράφει τη διπλή κάμερα ,το home bottom (Με υλοποίηση κάτι απο I phone 7 κ κάτι απο την πατέντα που κατέθεσε η Apple για τα μελόντικα home bottoms) αλλα εκει που θα γελάω ειναι αν αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών …

Για το samsung galaxy tab pro S: Πλήρες αντιγραφή της λογικής της Apple ..Ας αντέγραφε κ τη μπαταρία τουλάχιστον γιατι με 5000 ουτε μιση μερα δεν βγάζει … τρώει άκυρο μονο κ μονο απο την μπαταρία

Για το LG G6: Επιτελους όχι άλλη αντιγραφή των χρωματικών επιλογών της Apple.

Ολα αυτα με μια προχειρη αναζητηση. (ειχα βαλει και λινκς, αλλα δεν ξερω αν θα ανεβει το σχολιο, οποτε στα παραθετω και ετσι)

Chris_BMW

@James

Μπορω να πω οτι με άφησες άφωνο .
Παρόλα αυτά δεν θυμώνουν κ επι αυτού ζήτω συγνώμη για το χαρακτηρισμό .
Θέλω όμως ειλικρινά να μου απαντήσεις που διαφωνείς με αυτά που γράφω κ γιατι ; (και δεν το κάνω για να βγω απο πανω)

james

Chris_BMW θα σου πω που διαφωνώ. Όταν τα κινητά είχαν ένα εκατοστό + πάχος, υπήρχε χώρος να παίξουν. Στο πλάι χωρούσε μέχρι και ή ζωφόρος του Παρθενώνα και μπροστά χωρούσαν τέσσερα πέντε πλήκτρα. Όσο λεπταίνουν και μικραίνουν τα bezels, προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσουν τις μηχανικές ιδιότητες των υλικών, αναπόφευκτα θα συγκλίνει ο ένας με τον άλλο. Ή θα έχουν πλήκτρο μπροστά, ή πίσω ή καθόλου. Γι’αυτό το honor 9 του άρθρου μοιάζει και με Samsung και με iPhone και με HTC και με one plus και με χίλια άλλα. Δεν είναι αντιγραφή, απλά ο χώρος για προσωπικές τσαχπινιες είναι ελάχιστος πλέον. Όλα μοιάζουν με όλα. Το ίδιο θα γίνει αν το νέο iPhone δεν έχει home button. Θα μοιάζει πολύ με κάποιο άλλο. Το ίδιο και με τα λάπτοπ. Όταν φτιάχνεις ένα λάπτοπ τρία κιλά και πάχος τρία εκατοστά από πλαστικό, έχεις χώρο για πολλά. Όταν θέλεις να φτιάξεις ένα μεταλλικό Ultrabook λεπτό και ένα κιλό, δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει. Δεν είναι η λογική της Apple, είναι η λογική και η εργονομία γενικότερα. Ούτε τα pc είναι πια εκείνα τα μπαούλα με το tower κάτω από το γραφείο. Αυτά δεν τα παίρνει κανένας πλέον. Όλοι θέλουν λεπτά, ελαφρά,… Συνέχεια »

keysmith

Saša σωστός! (like) μαζί σου.

Πίσω τα ακουστικά 3.5” το FM ραδιόφωνο και οι αφαιρούμενες μπαταρίες (τίποτα από αυτά δεν έχει το honor 9).

Tyler

Παιδιά για οσους λένε πως το Honor μοιάζει με iPhone και Galaxy A λέτε παπαριες όλες οι εταιρίες έβγαλαν το Headphone jack επειδή προσθεται επιπλέον πάχος στις συσκευές και τι έδειχνε άκομψο και για το οτι μειαζει με Galaxy A όχι γτ το Honor 8 βγεικε το 2016 ενω τα καινούρια μοντέλα με ολοκληρο γυαλί μπρος και πισωβγήκαν το 2017 δεν λέω γνώμη σας αλλά κοιτατε την αλήθεια αμα όλες οι γνωστές εταιρίες έβγαιναν τώρα πρόσφατα και η Huawei ηταν απο τις πρωτες εταιρίες που βγήκαν όπως η Apple τώρα θα τρεχατε και θα φιλουσατε τα θεμέλια της Huawei κατα την γνώμη μου Huawei με την ναυαρχιδα Mate kai P. Είναι καταπλικτηκες σε σύγκριση με τα Galaxy S8 και τα iPhone επιπλέον μην κοιτατε τα χαρακτιριστηκα και την εξωτερικη εμφάνησή ενος Gadget κοιτάξτε τι υπάρχει μέσα σε αυτά γτ οι Apple και οι Samsung πλεον έχουν πιο παλιoυς επεξεργαστές απο ότι λέτε κατα την γνώμη μου το s8/s8+ που υποστηρίζεται τόσο την Samsung έχει γίνει μια αποτυχία σε σύγκριση με την Huawei και τις αλλες κινεζικές εταιρίες… Εσείς αγοραζεται ενα κινητό επειδή προτων νομιζεται επειδή είναι απο τις πρωτες εταιρίες και ηταν καλες πριν 5 χρόνια πως είναι το ίδιο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor Honor Android smartphones

Honor: Μπαίνει στο στόχαστρο των ΗΠΑ, βουλευτές ζητούν να επιβληθούν έλεγχοι εξαγωγών

Η πώληση της Honor δεν ήταν αποτέλεσμα που βασίζεται στην αγορά, αλλά μάλλον ενορχηστρώθηκε από το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα για να ξεπεράσει τις κυρώσεις των ΗΠΑ, αναφέρει η επιστολή.

Smartphones Android Honor Honor Android smartphones

Θα δούμε Honor smartphones με Qualcomm και ίσως Google Mobile Services;

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, τότε θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη συνεργασία που ίσως φέρει ξανά στο προσκήνιο το κινέζικο brand που τόσο υπέφερε τους προηγούμενους μήνες.

Smartphones Honor Honor Android smartphones Huawei

EMUI 11: Αυτά είναι τα πρώτα Huawei και Honor που θα αναβαθμιστούν

Σύμφωνα αναφορές, η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει την αναβάθμιση αυτών των μοντέλων άμεσα, μετά την παρουσίαση του EMUI 11 στις αρχές του φθινοπώρου.