Honor 9X Pro: Εντυπωσιάζουν τα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Honor 9X Pro, Honor 9X Pro: Εντυπωσιάζουν τα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Στις 23 Ιουλίου η Honor θα κάνει μία εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσει τα Honor 9X και 9X Pro. Ως τώρα έχουμε μάθει αρκετά από τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό των συσκευών χάρη στα leaks. Ωστόσο, τώρα η εταιρεία κοινοποίησε δύο αφίσες, οι οποίες διαφημίζουν τις low-light ικανότητες του Honor 9X Pro.

Honor 9X Pro, Honor 9X Pro: Εντυπωσιάζουν τα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Οι αφίσες δεν αποκαλύπτουν πολλά, αλλά ένας κινέζος φωτογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες που τράβηξε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χρησιμοποιώντας το Honor 9X Pro. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά φωτεινές, καθαρές, με μεγάλο dynamic range, ελάχιστο θόρυβο και εξαιρετική αποτύπωση λεπτομερειών.

Honor 9X Pro, Honor 9X Pro: Εντυπωσιάζουν τα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Με εξαίρεση την πρώτη, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όλες με το ενεργό το Night Mode. Η εταιρεία είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το Honor 9X Pro θα μπορεί να καταγράφει εντυπωσιακές φωτογραφίες τη νύχτα χωρίς τη χρήση LED flash, και αυτά τα δείγματα το επιβεβαιώνουν.

Honor 9X Pro, Honor 9X Pro: Εντυπωσιάζουν τα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η σειρά X της Honor θα χρησιμοποιήσει τρεις πίσω κάμερες, με την κύρια να είναι στα 48MP με τον Sony IMX586. Επιπλέον, το Honor 9X Pro θα έχει τον ίδιο συνδυασμό πίσω καμερών με το Honor 20 Pro, το οποίο είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης του DxOMark.

Honor 9X Pro, Honor 9X Pro: Εντυπωσιάζουν τα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Όσον αφορά το εσωτερικό της συσκευής, σύμφωνα με την ΤΕΝΑΑ και το AnTuTu, τα Honor 9X θα είναι εξοπλισμένα με τον Kirin 810, τον οποίο θα συνοδεύουν έως 8GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Οι συσκευές θα έχουν notchless οθόνη, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αφίσες, η οποία θα είναι IPS LCD Full HD+ στις 6,59 ίντσες.

Honor 9X Pro, Honor 9X Pro: Εντυπωσιάζουν τα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού Honor 9X Pro, Honor 9X Pro: Εντυπωσιάζουν τα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Όσο ωραία και αν είναι ο ουρανός γίνεται μπλε ενώ είναι μαύρος. Είναι λίγο απογοητευτικό όταν θες να αποτυπώσεις μια νυχτερινή λήψη

Dimis

Δεν έχει πέσει τελείως το σκοτάδι.. Ενώ στην άλλη φώτο με το αμάξι βλέπεις το μαύρο του ουρανού

John Real

Για όσους έχουν ασχοληθεί με φωτογραφία οι λήψεις είναι άκρως εντυπωσιακές και παραπέμπουν σε ναυαρχίδα και όχι midrange κινητό. Για όσους δεν ασχολούνται άστο καλύτερα , η σιωπή είναι χρυσός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.