Honor 9X: To full-screen smartphone θα κυκλοφορήσει Ελλάδα

Το Honor 9X έρχεται Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog. Το μοντέλο που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο με οθόνη full-screen 6.59 ιντσών LCD IPS FullHD+, επεξεργαστή Kirin 810, dual camera 48MP + 2MP (depth) και pop-up selfie camera 16MP, φαίνεται ότι θα βρει τον δρόμο του προς τα ελληνικά καταστήματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για αρκετές εβδομάδες από σήμερα και άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα θα πουλάνε καλά έως και την ημερομηνία που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Honor 9X. Τα νέα όμως είναι ευχάριστα μιας και οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για κυκλοφορία του ακόμα και τον Ιανουάριο.

Honor 9X Ελλάδα, Honor 9X: To full-screen smartphone θα κυκλοφορήσει Ελλάδα

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι η έκδοση η οποία θα έρθει Ελλάδα, δηλαδή αν θα κυκλοφορήσει με 4GB RAM ή 6GB. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, έξοδο 3.5mm για ακουστικά και μπαταρία με χωρητικότητα 4.000mAh και φόρτιση 10W.

Περιμένετε την έλευση του Honor 9X στην Ελλάδα;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Περιμένω ένα Kirin 810 smartphone σε καλή τιμή είτε από Huawei είτε από Honor και με Google services.
Μόνο να μην αργήσει και είναι ακριβό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.