Smartphones

Honor Magic 4 Ultimate: Με έμφαση στις κάμερες

Η έκδοση Ultimate του Honor Magic 4, έρχεται να εμπλουτίσει την γκάμα του Magic 4 που παρουσιάστηκε στο MWC 2022. H βελτίωση των δυνατοτήτων στη συγκεκριμένη έκδοση αφορούν κατά κύριο λόγο στις κάμερες.

Στην περίπτωση του Honor Magic 4 Ultimate έχουμε τετραπλό setup της κάμερας στο πίσω μέρος, με μία κύρια κάμερα 50 Megapixel, με φακό 8P, ενώ υπάρχει και μία κάμερα ultrawide στα 64 Megapixel. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από έναν περισκοπικό τηλεφακό στα 64 Megapixel και μία ακόμα κάμερα 50 Megapixel. O αισθητήρας στο εσωτερικό της κάμερας του Magic 4 Ultimate είναι 1/1.2 ιντσών με ενδιαφέρουσες δυνατότητες στην απόδοση φωτός.

Ο εξοπλισμός του Honor Magic 4 Ultimate εκτιμάται ότι μπορεί να ανταγωνιστεί με αξιώσεις τις φωτογραφικές επιδόσεις του Samsung Galaxy S22 Ultra, ειδικά σε φωτογραφίσεις με zoom, τόσο σε ψηφιακή διαμόρφωση όσο και σε οπτικό zoom. H οθόνη του Honor Magic 4 Ultimate είναι στις 6.81 ίντσες, με τεχνολογία OLED και LTPO, με τη μέγιστη συχνότητα να είναι στα 120 Hz.

Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκουμε τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, με MagicUI 6.0 που βασίζεται στο Android 12 και υποστηρίζει κανονικά τις υπηρεσίες Google Play. Η ενδεικτική τιμή του στις ΗΠΑ είναι τα 1260 δολάρια.

Σχόλια

    • Όντως η Huawei ξαναμπαίνει δυναμικά στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα με δυναμική παρουσία της honor..το magic 4 pro αναμένεται το Μάιο Ελλάδα με τις τώρα υπάρχουσες πληροφορίες με φουλ Google services καί εκπληκτικές κάμερες..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.