Honor Magic: Φωτογραφία από το μη ανακοινωμένο bezel-less

Η πιο εντυπωσιακή πρόταση της Xiaomi φέτος ήταν το Xiaomi Mi MIX με αναλογία οθόνης 91.3% κατά την ίδια (84% σύμφωνα με άλλους). Ανάλογο δρόμο ετοιμάζονται να πάρουν κι άλλες εταιρείες κυκλοφορώντας “bezel-less” ή “all-screen” smartphones.

Μεταξύ των εταιρειών αυτών φημολογείται ότι είναι ονόματα όπως Apple και Samsung με τα iPhone 8 και Samsung Galaxy S8, αντίστοιχα. Επίσης, οι φήμες αναφέρονται και σε Meizu και Huawei, ότι δουλεύουν σε παρόμοια concepts.

H Huawei φαίνεται πως μας φύλαγε την έκπληξη λίγο πριν το τέλος του 2016, ετοιμάζοντας για το Honor sub-brand το Honor Magic. Πρόκειται για ένα smartphone που αναμένεται με μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής και μπορεί να έχει κάποιο είδος modular design.

Σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία που ανήκει στο Honor Magic και αναφέρεται ότι θα γίνει επίσημο 16 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι μια ημερομηνία κατά την οποία η Huawei έχει πράγματι προγραμματίσει press event.

Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι η συσκευή πράγματι δεξιά και αριστερά έχει σχεδόν ανύπαρκτα περιθώρια, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την κάτω και πάνω πλευρά. Βέβαια και πάλι αναμένεται να έχει εντυπωσιακή αναλογία οθόνης-συσκευής.

Αναμένουμε την επόμενη Παρασκευή για να δούμε τι θα ανακοινωθεί.
honor magic, Honor Magic: Φωτογραφία από το μη ανακοινωμένο bezel-less

honor magic, Honor Magic: Φωτογραφία από το μη ανακοινωμένο bezel-less

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
liris11

Πωωωωω φανταστικό !!!

Batman

Sar μάλλον στο υπερπέραν κλασικά μη πω για τη dual sim dual active που λογικά θα έχει και αυτό.Δεν περιμένω να εκπλαγώ πάνω σε αυτά.

Batman

*dual standby

Ioannis

κινηταρα!! οσο για sar παρε ενα μετριτη (RF Detector / Field Strength Meter) και δεν θα σου πω για να μετρισης τι sar εχει το modem που εχεις στο σπιτι ή το ασυρματο τηλεφωνο η δεν θα μιλησω για αλλες συσκευες κλπ κανε μια μετριση ποση sar εκπεμπει μια πριζα του σπιτιου σου κ μετα θα καταλαβεις οτι η sar του κινητου ειναι απλα ενα αστειο νουμερο που ασχολειται ο κοσμος χωρις να εχει καμια επιγνωση για το τι ποσοστο sar δεχεται απο τα υπολοιπα “αντικειμενα” που ειναι στο σπιτι ή εκτος σπιτιου

mixtri

@Batman, βρες κάτι άλλο για να κατηγορήσεις τα άψογα Huawei. Και από που προκύπτει το DSDS? DSDA είναι το κλασσικό μοτίβο της.

aptalikos

“…Ανάλογο δρόμο ετοιμάζονται να πάρουν κι άλλες εταιρείες κυκλοφορώντας «bezel-less» ή «all-screen» smartphones.

Μεταξύ των εταιρειών αυτών φημολογείται ότι είναι ονόματα όπως Apple και Samsung με τα iPhone 8 και Samsung Galaxy S8, αντίστοιχα…”

Τι ανάλογο δρόμο έχουν πάρει … εδώ και 2 χρόνια έχει ανοίξει το χορό η Σάμυ με το S6 edge.

Batman

@mixtri Αν θες να εθελοτυφλεις για την υγεια σου δικο σου θεμα.

Κάνεις λάθος DSDS είναι και όχι Active.Δες τα specs και θα καταλάβεις.Επίσης αν ήταν Active θα ήταν ακόμα χειρότερα γιατί θα είχε 2 πομπούς.

@Ioannis Ξέρω τι mW έχουν αυτά που λες.

-Το τοπικ είναι για τα κινητά αλλά θες να βγούμε εκτός θέματος.
Κανένα δεν είναι αστείο νούμερο.Μεγάλη διαφορά είναι ότι το κινητό σχεδόν όλοι το κολλάνε στο κεφάλι τους ακόμα και πριν επιτευχθεί κλήση και τα γλοιώματα ελπίζω να μην κάνουν πάρτι στο μέλλον.

-Αν η πρίζα σου εκπέμπει πολλή ακτινοβολία να δει κάποιος για καμία λανθασμένη σύνδεση.Όλα έχουν ακτινοβολία δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό.Η ενέργεια της ακτινοβολίας είναι αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης.Αν κάποιος κουβαλάει το wifi πάνω στο κεφάλι του πάω πάσο εγώ.Δεν είναι αστείο τίποτα από αυτά με τις ακτινοβολίες.To wifi δεν το έχω ανοιχτό εγώ ούτε ασύρματο τηλέφωνο έχω.

-Επίσης δες για τα σήματα ότι δεν είναι όλα ίδια και θα καταλάβεις ,γιατί εκπέμπουν ψηφιακά διαμορφωμένο σήμα και όχι αναλογικό.Το ψηφιακό δεν υπάρχει στη φύση και δεν είμαστε μαθημένοι σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.