Honor Magic V: Teaser επισημαίνει το gapless design

, Honor Magic V: Teaser επισημαίνει το gapless design

Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Honor πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα και έχουμε ήδη αναφορές ότι θα παρουσιαστεί με σχεδίαση οριζόντιας αναδίπλωσης και το κορυφαίο chipset Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm.

Τώρα η Honor δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο teaser που επισημαίνει τη σχεδίαση του τηλεφώνου. Ακόμα, το βιντεάκι μας έδωσε μια γεύση από την κύρια μεγάλη οθόνη, τον μηχανισμό μεντεσέδων και το κάτω μέρος της συσκευής.

Η κύρια οθόνη φαίνεται να έχει μια διακοπτόμενη εμφάνιση χωρίς ορατή διακοπή της κάμερας. Αυτό που δεν φαίνεται είναι εάν η Honor παρέλειψε εντελώς μια κάμερα selfie στο εσωτερικό πάνελ ή βρήκε κάποια άλλη λύση. Ακόμα, η εταιρεία έδειξε ότι το Magic V μπορεί να κλείσει τελείως επίπεδα χωρίς κενό μεταξύ των δύο μισών της οθόνης.

, Honor Magic V: Teaser επισημαίνει το gapless design

Η οθόνη του καλύμματος είναι κυρτή στη δεξιά πλευρά, με μια κεντρική εγκοπή για την κάμερα selfie. Το εξωτερικό πάνελ λέγεται ότι θα είναι στις 6,5 ίντσες ενώ η διαγώνιος της κύριας οθόνης αναμένεται να είναι στις 8 ίντσες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.