Honor: Πληρώνει 5.000 ευρώ για να της επιστραφεί πρωτότυπο το Honor 20 που χάθηκε

Honor 20, Honor: Πληρώνει 5.000 ευρώ για να της επιστραφεί πρωτότυπο το Honor 20 που χάθηκε

Αν έτυχε να βρίσκεστε στο τρένο ICE 1125, στο Μόναχο της Γερμανίας, το οποίο αναχώρησε στις 6:06 π.μ. CET στις 22 Απριλίου, ίσως να πήρατε ένα smartphone που έπεσε από το σακίδιο κάποιου. Σε περίπτωση που εσείς εντοπίσατε την εν λόγω συσκευή, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχετε στα χέρια σας την πρωτότυπη συσκευή της επερχόμενης σειράς Honor 20, και πρέπει να γνωρίζετε ότι η Huawei και η Honor θα την ήθελαν πίσω.

Οι εταιρείες δεν ελπίζουν ότι όποιος βρήκε το πρωτότυπο θα το επιστρέψει έτσι απλά, γι’ αυτό αν ο τυχερός που πήρε το Honor 20 το επιστρέψει τότε η Honor θα του δώσει 5.000 ευρώ ως ανταμοιβή.

Ο επίσημος λογαριασμός της Honor Γερμανίας στο Twitter ανακοίνωσε την απώλεια της συσκευής, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τον τόπο και τον χρόνο όπου χάθηκε το πρωτότυπο. Στο tweet αυτό, η εταιρεία περιγράφει τη συσκευή και αναφέρει ξεκάθαρα το ποσό της αμοιβής.

Το πρωτότυπο Honor 20 είναι σε μία γκρι προστατευτική θήκη η οποία κρύβει καλά τις κάμερες και τον σχεδιασμό της πίσω πλευράς του smartphone. Ο πρώην κάτοχο της συσκευής, ήταν ο υπάλληλος μάρκετινγκ της Honor, Moritz Scheidl, ο οποίος είχε φυλαγμένο το τηλέφωνο στο σακίδιο του.

Η αποκάλυψη της νέας σειράς Honor 20 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου στο Λονδίνο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να βρει κάποιος τη συσκευή και να διεκδικήσει τα εύρετρα. Αφού λογικά μετά από αυτή την ημερομηνία η Honor πιθανότατα δεν θα είναι πρόθυμη να πληρώσει οτιδήποτε για τη συσκευή, εφόσον δεν θα υπάρχει πλέον κίνδυνος διαρροής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Κλασική διαφήμιση για ανόητους.

paparatourourourou

Κάτι μου θυμίζει. Σε μπαρ χάθηκε και αυτό;

Kostas

Σε τρένο, οι Κινέζοι είναι πολύ μπροστά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.