Τα smartphones της Honor επίσημα στην ελληνική αγορά

Έρχονται επιτέλους επίσημα, και στην Ελλάδα, τα Huawei Honor 7 lite και Honor 8. Η Huawei είναι ένα από τα brands που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο των smartphones, τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμπειρία χρήσης.

Τα Honor 7 lite και Honor 8 είναι smartphones κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και ήρθαν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ένας σύγχρονος χρήστης. Η άριστη επίδοση είναι δεδομένη, και σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή τα smartphones αυτά ήρθαν να κάνουν την διαφορά.

, Τα smartphones της Honor επίσημα στην ελληνική αγορά

, Τα smartphones της Honor επίσημα στην ελληνική αγορά

Το Honor 7 lite, ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 650, αρχιτεκτονικής 16nm, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Αν σε αυτό προσθέσεις και την μπαταρία των 3.000 mAh, μιλάμε τότε για αυτονομία που θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό.

Όσο αφορά στην οθόνη, είναι Full HD IPS με διαγώνιο 5.2 ίντσες. Το σώμα της συσκευής είναι φτιαγμένο από αεροπορικού τύπου αλουμίνιο, δίνοντας μια premium αίσθηση όταν το κρατάς. Έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, για ακόμη πιο γρήγορο ξεκλείδωμα, ο οποίος μαθαίνει κατά την χρήση ώστε να αποτρέπει να γίνονται αποτυχημένες προσπάθειες.

Στην πλάτη του Honor 7 lite συναντάμε κάμερα 13 Megapixel, με διάφραγμα φακού f2.0 για γρήγορες φωτογραφίες, με τον επεξεργαστή εικόνας Smart Image 3.0 να παρέχει επιλογές όπως HDR και Light Painting. Η μπροστινή κάμερα είναι 8 Megapixel, έχοντας και αυτή όπως η πίσω, ευρυγώνιο φακό για καλύτερες λήψεις και εκπληκτικές selfies.

, Τα smartphones της Honor επίσημα στην ελληνική αγορά

Το Honor 8 φέρνει τον εντυπωσιακό επεξεργαστή HiSilicon Kirin 950, κατασκευασμένος και αυτός με την διαδικασία των 16nm, ο οποίος έχει 8 πυρήνες και επίσης έναν συν-επεξεργαστή i5, βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χωρητικότητας 3.000 mAh. Επιπλέον μνήμη RAM 4GB RAM, και ενσωματωμένη μνήμη 32 GB, η οποία είναι επεκτάσιμη με κάρτες microSD έως και 128GB.

Όσο αφορά στην κατασκευή, το Honor 8 έχει πίσω μέρος φτιαγμένο από γυαλί 15 στρώσεων, και σε συνδυασμό με το μεταλλικό πλαίσιο προσφέρει ένα ικανοποιητικό σύνολο, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό σε πτώσεις. Η οθόνη που του είναι 5.2 ιντσών με ανάλυσης Full HD τεχνολογίας LCD IPS.

Η κάμερα του Honor 8 ήρθε για να ξεχωρίσει. Είναι εφοδιασμένο με dual-camera 2 αισθητήρων 12 Megapixel, εκ των οποίων, ένας RGB για την σύλληψη των χρωμάτων και ένας μονόχρωμος για καλύτερες λεπτομέρειες.

Ο μονόχρωμος αισθητήρας είναι ικανός να αιχμαλωτίσει 3 φορές περισσότερο φως, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, μειώνοντας τον θόρυβο ακόμη και στο σκοτάδι, με το αποτέλεσμα να είναι κορυφαίο. Διάφορα φίλτρα και επιλογές είναι διαθέσιμές στην εφαρμογή της κάμερας, όπως η δυνατότητα εμφάνισης του “Bokeh effect”, με το οποίο θολώνει το background του αντικειμένου που φωτογραφίζεις. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 8 Megapixel για super selfies.

Η συσκευή έχει τη νέα θύρα φόρτισης USB Type-C, βάζοντας τέλος στο πως θα περιστρέψεις το καλώδιο για να το συνδέσεις. Επιπλέον προσφέρει ταχύτατη φόρτιση φτάνοντας στο 47% μέσα σε 30 λεπτά φόρτισης.

Αν βιάζεσαι ακόμη περισσότερο, 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν 2 ώρες τηλεφωνική ομιλίας ή 6 ώρες μουσικής. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει ο έξυπνος αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με δυνατότητα εκμάθησης, μειώνοντας τον χρόνο απόκρισης.

, Τα smartphones της Honor επίσημα στην ελληνική αγορά

Η σειρά Honor δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των millennials, οι οποίοι αναζητούν μέσω του διαδικτύου τα βέλτιστα προϊόντα που θα προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης. Η Huawei το αντιλήφθηκε αυτό, ικανοποιώντας έτσι τους καταναλωτές.

Ο Πρόεδρος CEE & Nordics Region Consumer Business Group της Huawei, Yanmin Wang αναφέρει, “Βοηθώντας τους καταναλωτές μας, τους γενναίους και τολμηρούς εκπροσώπους της ψηφιακής γενιάς να ξεχωρίσουν μέσα στο πλήθος, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι το Honor 8 θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό”.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tzoutzoukos

Πωπω !!! Φιλέ επιτέλους !!!!! Παντα λάτρευαν το honor 8 !!!! Είναι ίσως απο τα πιο high emd τηλέφωνα ποτε. … Θα μαζεψω λεφτά για να το τσιμπησω αμέσως μόλις βγει. …

Panagiotis GP

…και σε τι τιμούλα θα “παίξει” το 8 περίπου;

liris11

Παιδιά έχουν είδη βγει . Το honor 8 παίζει στα 400 και το honor 5c=7 lite παίζει στα 200 επίσημα στο Σκρουτζ ειναι 350 και 180 περίπου αντίστοιχα ..κινηταρες και σε πολύ καλές τιμές

Con456

Το Honor 8 σε μπλε θα είναι μάλλον το επόμενο τηλέφωνο μου

George

Αν ηταν ποτε να φυγω απο το sony που εχω τωρα σε huawei θα πηγαινα σιγουρα πλεον.

Tony

Το Huawei honor note 8 θα έλθει πότε Ελλάδα;

Tony

Εάν αγοράσεις από από Κινέζο μέσω EU πιο μαγαζί είναι το πιο αξιόπιστο για να κάνεις την αγορά;

Darth

Χίλιες φορές j1 η μεταχισιρμενο iPhone 5 πάρα αυτό

Παναγιώτης

Έχω το Honor 7 και p8 lite. Λίγα θα πω. Η εταιρία αυτή έχει μέλλον στην αγορά κινητού. Πολύ καλά κινητά δεν κολλάνε και καλές φωτογραφικές. Τώρα μερικοί ειναι κολλημένοι με iPhone. Παιδιά ξεκολληστε υπάρχουν και άλλες εταιρίες εκεί έξω εξίσου καλές. Πλέον δεν είσαι Cool αν έχεις iPhone. Κατά την γνώμη μου χαζός είσαι.

nikolakis

Η Huawei αποδεικνυεται πολυ σοβαρη εταιρεια που φερει ποιοτητα , εμφανιση και ανταγωνιστηκες τιμες.
Τωρα οσο για το νεο HONOR 8 εγω που το ειδα απο κοντα στα Public δεν ενθουσιαστικα καθολου. Γιατι παρ’ οτι φορα τον Krini950 ειδα πολυ αργο ρολαρισμα, πολυ δυσκινητο . Επισης δε μου αρεσε το παχος το οποιο ειναι αρκετα παχυ.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι η διαφορα αυτη οσο αφορα στη ταχυτητα μιας και εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο P9 αφου κουβαλαει 4giga.
Στην αρχη οταν το ειδα στις σελιδες ενθουσιαστηκα, αλλα η επαφη μου απο κοντα με προσγειωσε πολυ. Δε νομιζω οτι αξιζει τα 350ευρω στο σκρουτζ και τα 400 στις γνωστες αλυσιδες. Υπαρχουν ηδη σε αυτη τη τιμη πολυ ανωτερα κινητα.

Χρήστος

Πολυ καλα κινητα αλλα για εμενα to ui τους ειναι αθλιο

GS

1000 φορές Honor παρά τα σάπιο μήλα ή τις βόμβες.Ειδικά το 7 που πωλείται κοντά στα 200 ευρώ θα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά από το να πάρει το j3 στην ίδια τιμή.
Εύγε Honor (y)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.