Στις 28 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Honor V10 στην Κίνα και στις 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί launch event στο Λονδίνο, όπου θα βρίσκεται και το Techblog. Μέχρι τότε όμως, έχουμε την κινέζικη ΤΕΝΑΑ που αποκαλύπτει τα πάντα. Το Honor V10 πέρασε για πιστοποίηση από τις κινεζικές αρχές, απ όπου παίρνουμε φωτογραφίες και […]
Στις 28 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Honor V10 στην Κίνα και στις 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί launch event στο Λονδίνο, όπου θα βρίσκεται και το Techblog. Μέχρι τότε όμως, έχουμε την κινέζικη ΤΕΝΑΑ που αποκαλύπτει τα πάντα.
Το Honor V10 πέρασε για πιστοποίηση από τις κινεζικές αρχές, απ όπου παίρνουμε φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.
Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το Honor V10 ακολουθήσει το trend των οθονών με 18:9 aspect ratio και η ΤΕΝΑΑ δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Θα δούμε οθόνη 5.99 ιντσών FullView ανάλυσης Full HD+ (2160×1080 pixels), επεξεργαστή Kirin 970, μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 64GB ή 128GB.
Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί διπλή κάμερα 16 Megapixel και 20 Megapixel. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 16 Megapixel. Στην κάτω πλευρά είναι τοποθετημένη η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.
Με την ανακοίνωση του Huawei Mate 10, η εταιρεία έφερε το EMUI 8.0, και λογικά το Honor V10 θα έχει το νέο interface. Βασίζεται σε Android Oreo, άρα περιμένουμε να έχει την τελευταία έκδοση του Android, out of the box.
Η τιμή του Honor V10 φημολογείται στα 450 δολάρια περίπου.
Η Honor παρουσίασε τη Blade Battery 7.000mAh για foldable smartphones, με τεχνολογία silicon-carbon για αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα και μεγαλύτερη αυτονομία.
Η Honor επιβεβαιώνει ότι το Magic 8 RSR Porsche Design θα είναι το τελευταίο smartphone της συνεργασίας με την Porsche Design, κλείνοντας μια δύο ετών premium σειρά.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου