Honor V10: Με οθόνη 5.99” FullView, 6GB RAM & Kirin 970 [ΤΕΝΑΑ]

Honor V10 tenaa, Honor V10: Με οθόνη 5.99” FullView, 6GB RAM & Kirin 970 [ΤΕΝΑΑ]

Στις 28 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Honor V10 στην Κίνα και στις 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί launch event στο Λονδίνο, όπου θα βρίσκεται και το Techblog. Μέχρι τότε όμως, έχουμε την κινέζικη ΤΕΝΑΑ που αποκαλύπτει τα πάντα.

Το Honor V10 πέρασε για πιστοποίηση από τις κινεζικές αρχές, απ όπου παίρνουμε φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Honor V10 tenaa, Honor V10: Με οθόνη 5.99” FullView, 6GB RAM & Kirin 970 [ΤΕΝΑΑ]

Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το Honor V10 ακολουθήσει το trend των οθονών με 18:9 aspect ratio και η ΤΕΝΑΑ δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Θα δούμε οθόνη 5.99 ιντσών FullView ανάλυσης Full HD+ (2160×1080 pixels), επεξεργαστή Kirin 970, μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 64GB ή 128GB.

Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί διπλή κάμερα 16 Megapixel και 20 Megapixel. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 16 Megapixel. Στην κάτω πλευρά είναι τοποθετημένη η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Honor V10 tenaa, Honor V10: Με οθόνη 5.99” FullView, 6GB RAM & Kirin 970 [ΤΕΝΑΑ]

Με την ανακοίνωση του Huawei Mate 10, η εταιρεία έφερε το EMUI 8.0, και λογικά το Honor V10 θα έχει το νέο interface. Βασίζεται σε Android Oreo, άρα περιμένουμε να έχει την τελευταία έκδοση του Android, out of the box.

Η τιμή του Honor V10 φημολογείται στα 450 δολάρια περίπου.

Honor V10 tenaa, Honor V10: Με οθόνη 5.99” FullView, 6GB RAM & Kirin 970 [ΤΕΝΑΑ]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Ποιός να το έλεγε πριν μερικά χρόνια ότι οι Κινέζοι ( με τα φθηνά εργατικά και μόνο συναρμολόγηση και πατέντες άλλων μεγάλων εταιριών ) θα κοιτάζουν κατάματα την Αμερική – Ευρώπη και θα πουλάνε στις ίδιες τιμές με αυτούς … πρόοδος !

ΝΙΚΟΣ

Πουλούν καλύτερες πλέον συσκευές με μικρότερο αντίτιμο. Το V10 με αρχική τιμή πχ 550 ευρώ είναι 300 ευρώ πιο φθηνό από την αρχική του S8 + και μισή συν από τα IPhone. Αν κάποιος θέλει ναυαρχίδα, αυτή είναι η καλύτερη all around επιλογή κατά την γνώμη μου.

NtinosMD

Νταξει δεν μιλαμε για οποιαδηποτε κινεζια …ειναι huawei. Με δις επενδυσεις σε R&D και με δικο της mobileOS να βρισκεται στα σκαρια και ειναι ακριβως αυτη η ετσιρεια που ανεξαρτοποιησε την Κινα στην τηλεπικοινωνια απο τις αρχες του 90 και να συναπτει συμβολαια με τις πιο κερδοφορες ετσιρειες στον τομεα της τηλεπικοινωνιας. Δεν ειναι τυχαια η αναδειξη της. Χρονο με χρονο ολο και μεγαλωνει… απλα τωρα γινεται πιο γνωστη μιας κ εχει μπει μια κ καλη γερα στο παιχνιδι των mobile συσκευων. Εδω με το matebook της κοντραρει στα ισα τα macbook – και ειναι 1st gen device. Αναμονη μεχρι το 2020 που εκει θα ειναι πιστευω η χρονια που θα κοντραρεται οριστικα headtohead με apple-samsung και επισημα πλεον.

Nik. T

Ξέρετε τι έγινε;
Οι Κινέζοι πέρασαν στην 1η θέση παγκόσμια στην τεχνολογία κ κάποιοι από εμάς που έχουμε μείνει πίσω και δεν έχουμε σχέση με την τεχνολογία, τους υποτιμάμε.
1η θέση παγκόσμια
Σε υπερυπολογιστες, σε παραγωγή hardware, σε κβαντική τεχνολογία, σε παραγωγή ηλεκτρονικών, σε μικροερευνα , νάνοτεχνολογία και εμείς μιλάμε για Κινεζιες. Αν κρατήσουν τιμές χαμηλά, σε 2 με 3 χρόνια, η 1η κ 2η θέση σε κατάταξη στην αγορά smartphones θα είναι κατειλειμμενη.

Dim777

Πίστευα ότι σαν Έλληνες μας κρατούσαν πίσω νοοτροπίες των παππούδων μας και κάποιες φορές των πατεράδων μας που αγόραζαν Sony γιατί είναι το καλύτερο χωρίς να το ψάχνουν κάτι άλλο, γιατί έτσι είχαν ακούσει. Πλέον το να ακούω ότι μάγκεψαν και οι Κινέζοι και σιγά μην αγοράσω κινεζιες και άλλα τέτοια χαριτωμένα απλά δεν το καταλαβαίνω. Ο άλλος λέει ότι δεν έχουν δικές τους πατέντες. Οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.