Honor V10: Φωτογραφίζεται απ’όλες τις γωνίες [ΤΕΝΑΑ]

Honor V10 pictures tenaa, Honor V10: Φωτογραφίζεται απ’όλες τις γωνίες [ΤΕΝΑΑ]

Στις 28 Νοεμβρίου, το sub-brand της Huawei αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το Honor V10 (στην Κίνα) και μέχρι τότε οι διαρροές καλά κρατούν. Από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ έρχονται εικόνες που εμφανίζουν το κινητό απ όλες τις πλευρές.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το bezel-less Honor V10 και την διπλή κάμερα στην πλάτη. Ωστόσο, παρά τα λεπτά περιθώρια, το κινητό συνεχίζει να έχει το κεντρικό κουμπί στην κάτω πλευρά της οθόνης, η εταιρεία επιλέγει να μην το τοποθετήσει στην πλάτη, όπως κάνουν πολλοί.

Το Honor V10 θα έρθει με οθόνη 5.99 ιντσών full HD+ (2160 x 1080 pixels) και 18:9 aspect ratio, δυστυχώς δεν είναι OLED, αλλά LCD. Μέσα βρίσκουμε επεξεργαστή Kirin 970, μνήμη RAM 6GB RAM και χωρητικότητα 64GB ή 128GB.

Η διπλή κάμερα στην πλάτη είναι 20 Megapixel και 16 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel και η μπαταρία 3650mAh. Είναι πιθανό να δούμε Android 8.0 Oreo out of the box.

Η ανακοίνωση του Honor V10 στην Ευρώπη θα γίνει 5 Δεκεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Όμορφο.. Μικρά bezels κρατώντας το κουμπί

Giorgosgek

Απο μπροστα καλο , μου αρεσει πολυ και το home button , απο διπλα πως φαινεται να προεξεχει ετσι η καμερα , ουτε στο iphone τοσο χαλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 50 Pro: Ναυαρχίδα με ασυναγώνιστα … μειονεκτήματα

Ενώ το Mate P50 Pro έχει κάποια καλά σημεία, απαιτεί από εσάς να κάνετε δύο μεγάλες θυσίες χωρίς να προσπαθεί να σας δελεάσει με μια πιο προσιτή τιμή.

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.