Honor V30 5G και Honor Note 20: Θα ανακοινωθούν μαζί τον Οκτώβριο;

Honor V30 5G, Honor V30 5G και Honor Note 20: Θα ανακοινωθούν μαζί τον Οκτώβριο;

Η επίσημη παρουσίαση του Honor V20 πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018. Φήμες θέλουν την εταιρεία να κυκλοφορεί τον διάδοχο του φέτος τον Δεκέμβριο. Μάλιστα αναφέρουν ότι η σειρά θα έχει δύο μοντέλα το Honor V30 και το Honor V30 5G.

Ωστόσο, ένας tipster από την Κίνα, ο Changan Jun, ανέφερε ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η Honor θα παρουσιάσει τα επόμενης γενιάς flagship smartphones της. Επιπλέον, είπε ότι θα είναι το Honor V30 5G και ένα νέο Honor Magic.

Ο Jun θεωρεί ότι μαζί με τις παραπάνω συσκευές, η εταιρεία θα παρουσιάσει και ένα midrange smartphone το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στη σειρά Honor Note.

Honor V30 5G, Honor V30 5G και Honor Note 20: Θα ανακοινωθούν μαζί τον Οκτώβριο;

Στην ίδια δημοσίευση, ο tipster ανέφερε μερικά χαρακτηριστικά του midrange smartphone. Πρώτα από όλα, ο αριθμός μοντέλου της συσκευής είναι LRA-AL00, ο οποίος δεν ταιριάζει με τους αριθμούς μοντέλων της σειράς Note. Παρ’ όλα αυτά, αν όντως πρόκειται για το νέο Honor Note τότε αναμένουμε να είναι διάδοχος του Honor Note 10 και κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Honor Note 20.

Σύμφωνα με τον Jun, στο εσωτερικό του Honor Note 20 θα υπάρχει ο Kirin 810. Επίσης,το smartphone θα έχει κύρια κάμερα 64MP και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 20W.

Με βάση τα χαρακτηριστικά του Honor Note 10 αναμένουμε ο διάδοχος του να έχει μεγαλύτερη οθόνη και θηριώδη μπαταρία. Αναφορικά, η μπαταρία του Note 10 έχει χωρητικότητα 5.000mAh.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για τη μυστηριώδη Honor Note συσκευή ή το Honor Magic. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι το Honor V30 5G θα είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 990.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.