Honor V30: Θα έχουν τον Kirin 990, 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης

Honor V30, Honor V30: Θα έχουν τον Kirin 990, 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης

Στην IFA 2019, η Huawei αποκάλυψε τον Kirin 990, έναν επεξεργαστή βασισμένο σε 7nm διαδικασία με ενσωματωμένο 5G modem. Επίσης, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι οι πρώτες συσκευές τις με τον νέο επεξεργαστή θα είναι τα Huawei Mate 30. Τώρα, η θυγατρική της επιβεβαίωσε μέσω Weibo ότι τα Honor Vera30 ή Honor V30 θα είναι εξοπλισμένα με τον 5G Kirin 990.

Επίσης, ο πρόεδρος της Honor, George Zhao, επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι η σειρά Honor V30 θα έχει τουλάχιστον ένα 5G μοντέλο, το Honor V30 5G, το οποίο θα είναι εφοδιασμένος με τον Kirin 990. Το παρακάτω poster επιβεβαιώνει ότι οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα ως “Vera30”, και σύμφωνα με φήμες θα έχουν κυκλικό module για τις πίσω κάμερες.

Honor V30, Honor V30: Θα έχουν τον Kirin 990, 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης

Ότι πληροφορίες έχουμε για τα χαρακτηριστικά των smartphones βασίζονται αποκλειστικά σε φήμες. Παρ’ όλα αυτά, τον Kirin 990 θα συνοδεύουν μέχρι 8GB μνήμη RAM και έως 256GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος.

Η οθόνη των Honor V30 θα είναι FHD+ IPS LCD με διαγώνιο 6,4 ίντσες, 19.5:9 αναλογία, και punch hole που θα φιλοξενεί την 25MP selfie κάμερα. Στη πίσω μεριά θα υπάρχει η 48MP Sony IMX586 μαζί με έναν ToF αισθητήρα. Τέλος, οι συσκευές θα έχουν 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 22.5W γρήγορης φόρτισης, και θύρα ακουστικών.

Όσον αφορά την κυκλοφορία τους, το Honor V20 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 και βγήκε στις διεθνής αγορές με το όνομα Honor View 20. Οπότε, περιμένουμε ότι τα Honor V30 θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Κίνα ως Honor Vera30 τον Δεκέμβριο του 2019.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.