Honor V30 και V30 Pro: Θα έχουν Kirin 990, SuperCharge και κάμερα 60MP

Honor V30, Honor V30 και V30 Pro: Θα έχουν Kirin 990, SuperCharge και κάμερα 60MP

Τα Honor V είναι η σειρά των flagship smartphones της εταιρείας, και σύντομα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των Honor V30 ή Vera 30. Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πολλά για τις συσκευές, αλλά χάρη σε νεότερο leak ίσως μάθαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Ο leakster Teme (特米), ή @RODENT950 όπως είναι στο Twitter, δημοσίευσε μία λίστα με τα χαρακτηριστικά των Honor V30 και V30 Pro. Αρχικά, η απλή έκδοση θα έχει LCD οθόνη με punch hole και μονή selfie κάμερα, ακριβώς όπως και το Honor V20 ή View 20.

Το Honor V30 θα έχει μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης SuperCharge 22.5W. Στο module των καμερών θα υπάρχουν τρεις αισθητήρες, οι δύο παραμένουν άγνωστοι, αλλά η κύρια κάμερα θα έχει αισθητήρα 60MP. Τέλος, το smartphone θα διαθέτει τον Kirin 990, όπως και τα Huawei Mate 30.

Το Honor V30 Pro θα έχει OLED οθόνη με punch hole και δύο selfie κάμερες, των οποίων τα χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστα. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Kirin 990 5G και μία μπαταρία με χωρητικότητα 4.200mAh, η οποία θα υποστηρίζει SuperCharge 40W και ασύρματη φόρτιση 15W.

Το module των καμερών του Honor V30 Pro θα έχει τέσσερις κάμερες, εκ των οποίων γνωρίζουμε μόνο την κύρια που θα είναι στα 60MP. Τέλος, δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση, αν τα smartphones θα διαθέτουν Google Apps και Services, ούτε αν θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.