Honor V30: Press renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Honor V30, Honor V30: Press renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Η επίσημη παρουσίαση των Honor V30 έχει προγραμματιστεί για τις 26 Νοεμβρίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα leaks και τα teasers να πληθαίνουν διαρκώς. Μέχρι τώρα, είχαμε μάθει αρκετά για τα smartphones, αλλά δεν είχαμε ιδέα για τον σχεδιασμό τους και ειδικά για το πίσω μέρος. Τώρα, χάρη σε μία σειρά από επίσημα press images μάθαμε τα πάντα για τον design των smartphones και ειδικά για τη μικρή έκδοση.

Τι αποκαλύπτουν τα renders

Ξεκινώντας με τα πιο απλά, τα Honor V30 θα κυκλοφορήσουν τουλάχιστον σε δύο χρώματα, πορτοκαλί και μπλε, με gradient τεχνική. Στο εμπρός μέρος του smartphone βλέπουμε ελάχιστα bezels με ελαφρώς μεγαλύτερο chin, και στην πάνω αριστερή γωνία υπάρχει το διπλό punch hole της selfie κάμερας.

Στην πίσω πλευρά του Honor V30 βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας κεντρικά στο κάτω μέρος του smartphone. Το module των καμερών έχει τοποθετηθεί πάνω αριστερά, έχει ορθογώνιο σχήμα και φιλοξενεί τρεις κάμερες, το LED flash και ενδεχομένως κάποιον άγνωστο αισθητήρα, κάτω ακριβώς από το flash.

Στην πάνω πλευρά του Honor V30 υπάρχει ένα μικρόφωνο και το IR blaster, ενώ στην κάτω βλέπουμε μονό ηχείο, ένα επιπλέον μικρόφωνο και τη θύρα USB type-C. Η αριστερή μεριά του smartphone φαίνεται να είναι πλήρως κενή, αν και ενδεχομένως θα φιλοξενεί την υποδοχή της κάρτας SIM. Τέλος, στη δεξιά μεριά υπάρχει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης και ο πλευρικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι τα Honor V30 θα υποστηρίζουν 40W γρήγορη φόρτιση, που αν και δεν είναι η ταχύτερη που θα βρούμε σε smartphone της αγοράς είναι σίγουρα αρκετά γρήγορη. Επιπλέον, αποτελεί μία αισθητή αναβάθμιση από τα 22,5W που υποστηρίζει το Honor View 20. Η μικρή έκδοση περιμένουμε να έχει μπαταρία 4.000mAh και η Pro 4.500mAh.

Τα smartphones θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και στη σειρά θα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις εκδόσεις, η βασική, το Honor V30 Pro και μία 5G. Επίσης, περιμένουμε οι δύο μεγαλύτερες εκδόσεις να διαθέτουν τον Kirin 990 5G, τετραπλή πίσω κάμερα, και OLED πάνελ αντί για LCD που θα έχει η μικρότερη έκδοση.

Honor V30, Honor V30: Press renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.