Τα νέα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro θα ενσωματώνουν τον Kirin 990

Huawei Mate 30, Τα νέα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro θα ενσωματώνουν τον Kirin 990

Η Mate 30 σειρά της Huawei που θα αποκαλυφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο φημολογούνταν τις προηγούμενες μέρες ότι θα τροφοδοτείται από το Kirin 990 SoC το οποίο θα ενσωματώνει την υποστήριξη του 5G δίκτύου. Σήμερα, στην IFA 2019 αποκαλύφθηκε το νέο SoC και ο Richard Yu, CEO της εταιρείας ενημέρωσε το κοινό ότι η νέα μεγάλη Mate σειρά θα το ενσωματώνει.

Η αγορά αναμένεται να δεχθεί τρία Mate 30 μοντέλα και πιο συγκεκριμένα το Mate 30 Lite, το απλό Mate 30 και το Mate 30Pro. Η Lite έκδοση φημολογείται ότι κυκλοφόρησε στην Κίνα ως nova 5i Pro ενώ για τα υπόλοιπα δύο γνωρίζουμε μερικές πληοροφορίες.

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30, Τα νέα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro θα ενσωματώνουν τον Kirin 990

Η οθόνη του σύμφωνα με πρόσφατα render θα έχει μέγεθος 6.6 ίντσες και θα έχει notch το οποίο θα φιλοξενεί την ή τις κάμερες, το κεντρικό ηχείο και τους αισθητήρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Pro έκδοση θα έχει τετραπλή κάμερα εκ των οποίων οι δύο θα είναι 40MP ενώ οι άλλες δύο θα είναι μία 8MP κάμερα και μία 3D ToF κάμερα. Η μπαταρία του θα ανέρχεται στα 4.500mAh και rapid charging ενσύρματη φόρτιση στα 55W ενώ η ασύρματη θα φτάνει τα 25W.

Huawei Mate 30

Το απλό Mate μάλλον θα έχει ελαφρώς μικρότερη οθόνη στις 6.5 ίντσες με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.200mAh και ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από τα 128GB.

Οι πληροφορίες δυστυχώς δεν είναι πολλές σε 13 ημέρες όμως θα επιβεβαιωθούν τα χαρακτηριστικά τους στο Μόναχο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G7ED

Δε ξέρω αν συμφέρει να μεταβώ από mate 20 pro που είμαι υπέρ ευχαριστημένος σε ταχυτητα σε φώτο σε ολα
Μας. Έχει φάει η υπερκαταναλωση κάθε 10 μηνες νέα κινητά

FUNKY KING TV

Eγω το εμαθα πιο πριν εκει ημουν…… LOL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.