Huawei Honor V9: Επίσημο 21 Φεβρουαρίου με οθόνη 5.7″ QHD, 6GB RAM

H MWC πλησιάζει και οι κατασκευαστές ετοιμάζονται για τις ανακοινώσεις τους. Μεταξύ αυτών είναι η Huawei, που θα βρεθεί στην Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου. Στις 21 Φεβρουαρίου όμως θα προηγηθεί το Honor V9, όπως δείχνει και το teaser που κυκλοφόρησε.

Από το teaser δεν μαθαίνουμε πολλά, όμως το Huawei Honor V9 πέρασε για πιστοποίηση και από την κινέζικη TENAA. Από κει προκύπτει ότι θα φορά οθόνη 5.7 ιντσών Quad HD, επεξεργαστή 2.4GHz οκταπύρηνο, διπλή κάμερα 12 και 2 Megapixel.

Θα διαθέτει μνήμη RAM 4 ή 6GB με χωρητικότητα 64 ή 128GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχει μπαταρία 3900mAh, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και Android Nougat right out of the box. Η κατασκευή του μοιάζει να είναι από αλουμίνιο.

Για την τιμή δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά τα Honor συνήθως έχουν αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.

Honor V9 mwc 2017, Huawei Honor V9: Επίσημο 21 Φεβρουαρίου με οθόνη 5.7″ QHD, 6GB RAM

Honor V9 mwc 2017, Huawei Honor V9: Επίσημο 21 Φεβρουαρίου με οθόνη 5.7″ QHD, 6GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Από εμφάνιση σχεδόν αδιάφορο, επίσης μπροστά θυμίζει πολύ iPhone.

Andreas

αυτην την αηδια που λετε ολοι … ”μοιαζει με Iphone” ..ρε …πως να σας πει κανεις κολλημενα … τα περισσοτερα κινητα εχουν ομοιοτητες…πρωτα βγαζουν οι υπολοιποι κατι καινοτομο …το αντιγραφει η πανεξυπνη apple και μας ζαλιζετε τον ερωτα μετα … επειδη εχει το μηλο. σας βαρεθηκαμε.. εβγαλαν διπλη καμερα οι αλλοι …. ποοο ποο εχει 2 καμερες το 7 plus …καινοτομια .. αιι σιχτιρρρ

Ιωάννης jb

Δυνατό!!!
Άντε να δούμε…
Βρε συνονόματε που σου μοιάζει αυτό το πράγμα με iphone??
Το κλασικό μοτίβο της huawei…
P6 κ μετά όλα κάπως έτσι είναι…

Γιάννης

@Andreas

Ξέσπασμα για το τίποτα αγόρι μου… Ποτέ δεν είχα iPhone, αντίθετα είχα συσκευή της Huawei στο παρελθόν. Απλώς στα δικά μου μάτια μπροστά κάτι φέρνει από iPhone. Δε σου κρύβω μόλις διάβασα το εκρηκτικό, άνευ λόγου, σχόλιό σου έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Λέω τι γράφει Θεέ μου!
Χαλαρώστε μερικοί

anergos13

portable tv για το εξοχικο….Γαμω!!!

SteliosGr

Φαινεται καλη φαση… Απλα δεν μου αρεσει το δακτ. αποτυπωμα να ειναι στην πλατη του κινητου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.