Smartphones

Honor X30: Έρχεται vanilla version στις 16 Δεκεμβρίου

Μετά την παρουσίαση των μοντέλων X30i και Χ30 Max έρχεται η σειρά της vanilla έκδοσης του Honor X30 στις 16 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία ανακοίνωσε με ένα teaser την πρόθεσή της να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο.

Σε αυτή τη φάση δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Honor, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Το νέο Honor X30 στην έκδοση vanilla θα κινείται στον αστερισμό του mid range, με αξιώσεις, με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το X30i και το Χ30 Max. Θεωρείται δεδομένο ότι μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου (μία ημέρα πριν το event) θα εμφανίζονται teasers που θα αποκαλύπτουν τεχνικά χαρακτηριστικά για το νέο μοντέλο.

Κάποιες πληροφορίες στο Internet κάνουν λόγο για επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695, ο οποίος υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G. O σχεδιασμό της πίσω κάμερας θα είναι κυκλικός, χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το setup. Πάντως, η οθόνη, η οποία θα είναι τεχνολογίας LCD, θα έχει συχνότητα λειτουργίας 120 Hz.

H Honor έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την οικογένεια X, αφού είναι μία από τις πιο ευπώλητες σειρές της.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.