Honor X30 Series: Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου

, Honor X30 Series: Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου

Η νέα σειρά X30 της Honor θα αποτελείται από τα μοντέλα X30 Max και X30i, τα οποία λανσάρονται επίσημα στις 28 του μήνα. Για το σχεδιασμό τους δεν υπάρχει καμία απορία, καθώς έχουν ήδη εμφανιστεί και τα δύο μοντέλα στο Weibo.

To Honor X30 Max πιστεύεται ότι θα είναι μία νέα έκδοση που θα έρθει να αντικαταστήσει το Honor X10 Max. Η έμφαση εδώ είναι στην οθόνη, η οποία έχει διαγώνιο 7.09 ιντσών, με ανάλυση Full HD+ και τον MediaTek Dimensity 900 στη θέση του επεξεργαστή. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα φτάνει τα 256 GB, ενώ ικανοποιητικά θα είναι τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας, της μνήμης RAM και του εξοπλισμού της κάμερας.

Το Honor X30i από την μεριά του θα είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 810 και οθόνη με διαγώνιο τεχνολογίας LCD, με διαγώνιο 6.7 ιντσών. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4000 mAh, με δυνατότητα φόρτισης στα 22.5W. Εκτιμάται ότι θα γίνει διαθέσιμη σε προσιτή τιμή για την κατηγορία των midrange smartphones.

, Honor X30 Series: Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου

Τα νέα μοντέλα της Honor θα κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους στις 28 Οκτωβρίου στην Κίνα, όπου θα γίνουν διαθέσιμα εμπορικά στην singles day, όπως ονομάζεται εκεί η 11 Νοεμβρίου και είναι κάτι σαν το δικό μας Black Friday.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.