HP, Ετοιμάζει νέα NFC smartphones και tablets + γεύση από WebOS 3.0

Σύμφωνα με πληροφορίες που αμερικανικού δικτύου Bloomberg, η HP ετοιμάζει νέα μοντέλα smartphones και tablets που θα ενσωματώνουν την τεχνολογίας NFC ιδανική για μικροπληρωμές. Σε Ιαπωνία και Αμερική η χρήση της τεχνολογίας NFC (Near Field Communications) είναι εκτεταμένη και λύνει τα χέρια μας όταν θέλουμε να αγοράσουμε προϊόντα και υπηρεσίες μικρής αξίας.

Τα νέα μοντέλα αναμένονται έως το τέλος του έτους και θα τρέχουν το λειτουργικό σύστημα της HP, το WebOS. Πάρτε μια γεύση από το λειτουργικό σύστημα μέσα από το tablet HP TouchPad.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Ιουνίου 2011 11:33

Σχόλια

  • Είναι κρίμα τέτοιες συσκευές να μιν έρθουν στην Ελλάδα και καμία δεν έχει έρθει είναι κρίμα.Και αν ξέρει κάνεις που μπορώ να αγοράσω το palm pre 3

  • Χτήστος, πολύ κρίμα και εγώ στεναχωριέμαι...

    Ρίξε μια ματιά στο eBay.com

  • Και μια άλλη ερώτηση είναι διαθέσιμη όλες οι υπηρεσίες του webos στην Ελλάδα ;

  • el_mac, το solidworks δεν είναι φορτωμένο στο tablet βέβαια. αλλά ανοίγει μεσω virtualisation, αυτό μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε συσκευή. ακόμα και android η osx

  • @ Ιωάννης Π. δεν ειναι λαθος τοτε να το δειχνει σε επισημο video... ??? κριμα παντως :(

  • el_mac Δεν θα έλεγα λάθος, το virtualisation και γενικά cloud υπηρεσιες ειναι το μέλλον αρα μας δείχνει ενα δυνατό χαρτί του WEB OS που στο κάτω κάτω... By design, webOS uses a cloud-based approach rather than using a desktop sync client, but various third-party sync clients are available.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.