HTC 10: Ρίχνει 150 δολάρια την τιμή για να χτυπήσει την Samsung

Στο χώρο των smartphones o ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, πόσο μάλλον όταν έχει να ανταγωνιστείς εταιρείες γίγαντες σαν την Samsung. Οπότε τι κάνεις όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνιστής σου έχει προβλήματα, με το Samsung Galaxy Note 7, και κάποιοι χρήστες πλέον ψάχνουν για μια εναλλακτική; Φυσικά αρπάζεις την ευκαιρία, με την HTC να κάνει ακριβώς αυτό, μειώνοντας την τιμή του HTC 10 κατά 150 δολάρια.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η HTC είχε τρέξει ένα promotion που πρόσφερε το HTC 10 κατά 150 δολάρια φθηνότερα. Η προσφορά αυτή όμως είχε τελειώσει στις 8 Οκτωβρίου, λίγες μέρες προτού η Samsung ανακοινώσει την απόσυρση του Galaxy Note 7. Οι εξελίξεις όμως, την έκαναν να το ξανασκεφτεί επαναφέροντας την προσφορά.

Από ότι φαίνεται, θέλησε να εκμεταλλευτεί το κενό που αφήνει το αποσυρμένο πλέον Samsung Galaxy Note 7. Δεν είναι άλλωστε πολλές οι φορές που θα βρει μια εταιρεία παραπάνω χώρο να κινηθεί και να ανταγωνιστεί τόσο μεγάλες εταιρείες, αποκτώντας ένα κομμάτι από τις αναμενόμενες πωλήσεις της.

Η προσφορά αυτή είναι προς το παρόν αποκλειστική στην Αμερική, με την τιμή της ναυαρχίδας της HTC να είναι στα 549 δολάρια.

HTC 10 Gets $150 Discount, HTC 10: Ρίχνει 150 δολάρια την τιμή για να χτυπήσει την Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

αν το ριξει αλλα 50- 100 ισως κατι να κανει 😛

VasiliS7Edge

Αν το ρίξει στα 150€ κάτι θα γίνει όχι κατά 150€.

VasiliS7Edge

Αν πέσει στα 150€ το συζητάμε.

Γιάννης

Τον πληγωμένο τον χτυπάνε όλοι για να του δημιουργήσουν όση μεγαλύτερη ζημιά μπορούν. Αυτό κάνει η Apple, αυτό κάνει τώρα και η HTC

Kostas K.

Νωρίς το θυμήθηκε

vladimiros

@VasiliS7Edge Μην κανεις σαν τα ατομα που δεν εχουν ιδεα απο κινητα οχι και 150€ το HTC 10 ολοι ξερουμε οτι ειναι ενα αξιολογο κινητο με πολυ καλη κατασκευη απο το κινητο που εχεις,με καλυτερα ηχεια,και καλυτερο λογισμικο για μενα απο το δικο σου..επισης εκαναν και μεγαλο αλμα στην καμερα απο τις καλυτερες πλεον..
Και που εισαι αγορασε και εναν πυροσβεστηρα για καλο και για κακο,ψαξε στο ιντερνετ εχει φθηνα!

Γιωργος

Βασιλη η απαντηση του βλαδιμιρου ηταν κουφετο για την περιπτωση σου.
Η htc καλο θα ηταν να σκεφτει μια επιθετικη οικονομικη πολιτικη γενικοτερα γιατι δεν την περνει πια κ να αφησει τετοιες μαλακιες. Δε θα μιλησω για την σαμμυ, το ξυλο που εχει φαει απο ολους τους κινεζους αρκει για να σταματήσει να το παιζει ντίβα.

petros

Και οι πεθαμενοι πανε να σηκωσουνε κεφάλι, σειρα εχει η Sony , blackberry, μηπως γλυτωσουν το λουκέτο τωρα η lg πως να το ριξει ηδη είναι στα 350?

Mary

Petros ο μόνος πεθαμένος αυτή τη στιγμή είναι το note 7, όποτε μη λες πολλά γιατί γελάει ο κόσμος!

ΛΛ

Έξυπνη κίνηση και καλά κανει …Κναι μια ευκαιρία μα βελτίωση τα ποσοστά που αδικαιολόγητα ειναι χαμηλά, γιατι πραγματι εχει καλα τηλεφωνα. Δεν το σκ τυχαιο οτι η Google την επέλεξε για τα νεα κινητά της. Παντως και η Samsung εκανε πραγματι μεγαλη αποτυχία και γκάφα με το Note.

Γιωργος

Ακου να δεις πετρο η blackberry ηταν πεθαμενη τωρα εχει γινει αποσυνθεση πλεον, η lg το πολεμα κ καλα εχει κανει κ εχει ριξει τιμη κ η htc την λες σε κομμα οχι πεθαμενη. Τωρα η sony δεν ειναι πεθαμενη διοτι βγαζει κινητα απο χομπι για αυτο κ ειναι η εταιρεια με το μεγαλυτερο κερδος ανα συσκευη, δε βλεπω να ψαχνετε κ για μεγαλες πωλήσεις.
Αλλα παιδια πρεπει να καταλαβαιτε κατι, μη βγαζετε μισος, ενταξη στεναχωρηθηκατε με την αγαπημενη σαμμυ αλλα μεχρι εκεί, δεν ειναι κ γκομενα σας, γιατι αν ηταν φετος βιαστηκε οποτε θα επρεπε να στεναχωριεστε ακομα πιο πολυ.

Manolis

ε όχι ότι έχει σχέση με τη σειρά Note!!!!!! όμως είναι μια καλή εναλλακτική αντί του S7!!! 😉

petros

Γιώργος @ Ειναι η γκομενα μας και μάλιστα ….. ΕΚΡΗΚΤΙΚΉ!!!! 🙂

Panikas

Η HTC είναι σαν τον Ηρακλή. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία της, αλλά στην εξέδρα έχει καμία 100αρια “γριές ” όλες και όλες να την υποστηρίζουν.
Στά του θέματος, πολύ καλή συσκευή το10αρι αλλά με τέτοια τιμή και ανύπαρκτη προώθηση το έχασε το τραίνο ΚΑΙ φέτος.

noceo

Μετά το γερό στραπάτσο με το One M9, η HTC σίγουρα δεν περίμενε μεγάλες πωλήσεις με το 10. Απόδειξη ότι από την εταιρεία δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις πωλήσεις, προφανώς όχι γιατί είναι πολύ υψηλές, αλλά επειδή κινούνται εντός του (χαμηλού) στόχου. Στην πραγματικότητα, αυτό που έπρεπε να κάνει το HTC 10, το κατάφερε. Είναι ένα μάλλον μεταβατικό μοντέλο, έκανε relaunch για την εταιρεία στη μεγάλη – ακριβή κατηγορία, έσβησε την κακή εικόνα των προηγούμενων μοντέλων σε κάμερα, μπαταρία κλπ, διατήρησε τα πλεονεκτήματά της σε σχεδιασμό, κατασκευή, ήχο. Δεν το λες και λίγο, αλλά έχω την αίσθηση ότι στο επόμενο (ίσως έχει σχέση με το HTC Ocean;) θα δούμε πιο επιθετικές κινήσεις…

giannis

rixto ki allo

Ντοζας

Καμμιά ελπίδα. Πανάκριβες συσκευές και καμμια σχέση με την παλιά, πολύ παλιά ποιότητα. Αδιάφορη ως αντιπαθητικη.

Saša

Ελα εντάξει ξεστοκάρει και η htc, ετοιμάζει την Ocean και σιγά σιγά ξεφορτώνεται τα 10αρια. Καλά είπε ο φιλαράκος παραπάνω, με 350€ χτυπάς G5 και πουλάς και τρέλα, δεν υπαρχει καλυτερο VfM σε snapdragon 820.

tarif16

VasiliS7Edge

fan(atic) με την samsung….από τεχνολογία μάλλον μυρωδιάς!!!!

NZ

…την ήδη χτυπημένη Samsung! Α ρε HTC! Μυαλό δε βάζεις!

Apostolos

Αν ήταν καλό θα είχε και ανάλογες πωλήσεις για αντροιντ. Ότι και να λέτε τα s7 είναι τα καλύτερα κινητά αυτή τη στιγμή. Αν η HTC θέλει να γίνει το κινητό της υποψήφιο για αγορά, θα πρέπει να το ρίξει στα επίπεδα του G5.

Dapitium

Αυτή η ιστορία με το note 7 μόνο καλό μπορεί να φέρει μακροπροθεσμα. Και στην Samsung που θα παλέψει να φτιάξει το όνομα της ξανά με ένα νέο note που θα μαμαει και στις υπολοιπες που θα το έχουν σαν παράδειγμα προς αποφυγή.
Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις κατι είναι κάνοντας το με λαθος τρόπο.

dark_master

@Dapitium μαλλον το όνομα Note πάει στο χρονοντούλαπο της ιστοριας.Φήμες λένε οτι θα το βγάλει με άλλη ονομασία για να διακόψει κάθε σχέση με το παρελθόν.

@Apostolos πόσο πουλιεται το G5 εκει?Για Αμερική μιλάμε πάντα.

@Nτόζας πότε έπιασες τελευταία φορά κινητό της? Μάλλον έχεις καιρό φίλε μου…

@VasilisS7Edge καλό θα ήταν να βγάλουμε τα γυαλιά του οπαδισμού. Μετοχές δεν έχουμε, οπότε ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα μας κάνει σαν καταναλωτές.

Apostolos

Εγώ για τιμες skroutz μίλαγα

δημητρης

αυτο που λετε για την σονυ με κανει να γελαω πολυ..πλεον τα κινητα ειναι ιδια εκτος απο design…και αν μου πειτε για μπαταρια σας λεω powerbank και fast charge οποτε αφηστε το αυτο! οι καμερες στις ναυαρχιδες ειναι σχεδον ιδιες οποτε τι μενει?! ξεκολατε με την samsung την sony την htc την lg!!! ολα σου προσφερουν τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!! ξυπνατε

island

αυτό το κινητό δεν είναι για παιδάκια που παρακαλάνε το μπαμπά τους να τους πάρει iPhone η Samsung.
Είναι για μεγαλύτερες ηλικίες 30+ που εκτιμάνε αλλα πράγματα και κυρίως δε τους νοιάζει το κινητό τους να είναι αναγνωρίσιμο στο τραπέζι.

Όσο για τη κάμερα ψάξε το λίγο σε γνωστό forum στο νήμα για το πιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες και θα δείτε τα σχόλια από κορυφαίους που γνωρίζουν

Chris

1ον, φίλε @island με το κομεντ σου ‘προσβάλεις’ εμένα κι άλλα 10 ‘παιδάκια’ ναι είμαι 17 που ξέρουν ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ στον χώρο από τον μέσο χρήστη(no hate)
Και 2ον σταματήστε να είστε ΠΡΌΒΑΤΑ και δείτε το κέρδος που έχετε εσείς σαν καταναλωτές, ναι μεν έφυγε από την αγορά η καλύτερη συσκευή για το 16-17 αλλά παίρνεις άλλες κορυφαίες συσκευές σε καλύτερες τιμές!!

James

@δημητρης δεν είναι ίδια εκτός από design. Το software παίζει το μεγαλύτερο ρόλο και εκεί έχουμε τρελές διάφορες στο πως δουλεύουν. Ανάμεσα σε Samsung και HTC, θα προτιμούσα το δεύτερο. Τα θεωρώ ανώτερα συνολικά. (Βέβαια δεν ψωνίζω από καμιά από τις δύο γιατί υπάρχουν και καλύτερα)

tito@

Αντε ρε Htc, ριξε την τιμη απο αυτο το κοσμημα να γουσταρουμε !!

Φιλε island, οντως στο forum που λες, το htc10 δειχνει να τα πηγαινει περιφημα (ισως το καλυτερο) και μπραβο στην htc. Tωρα το τι κινητο θα διαλεξει ο καθενας η αν θεωρει το s7 η καποιο αλλο καλυτερο,μου ειναι αδιαφορο..

Παπαροκας tiamat

Αυτή έπρεπε να ήταν ή τιμή τού εξ αρχής. Ηtc είσαι κ πας για κλείσιμο. Κάνε κάτι..

geo pap

αν παίει στο skroutz 350 οπως το g5 τοτε το πήρα!

Gp

Στην πλάτη δείχνει πολύ όμορφο κινητό αλλά στην μπροστινή πλευρά το κουμπί είναι ασύμμετρα τοποθετημένο και δε μου αρέσει. Αν βάλει amoled οθόνη και σουλουπωσει λίγο το παρουσιαστικό στο νέο μοντέλο θα είναι καλή επιλογή γιατί έχει κορυφαίο software. Αλλιώς πάμε για το s8. Κακά τα ψέμματα δύσκολο να ανταγωνιστεί τη samsung.

tito@

@Gp μια χαρα ανταγωνιζεται τo s7.Θες σε λογισμικο,θες σε καμερα,θες σε ποιοτητα κατασκευης,θες σε ηχο απο τα ηχεια και απο τα ακουστικα..Oθονη δεν θελουμε ολοι amoled.Το παρουσιαστικο του ειναι κοσμημα και σιγουρα πολυ πιο στιβαρο απο το s7 (αν το βρισκεις ασχημο επειδη εχει λιγο μπεζελ, τοτε τι να πω;; )..Το να θεωρειτε το s7 καλυτερο,το καταλαβαινω και το σεβομαι, αλλα οχι να λεμε οτι δεν μπορει να ανταγωνιστει το s7.

Γιωργος

Ρε δε μας παράτατε με την samsung καμμένοι; κ λετε για τα apple boys, γατακια ειναι μπροστα στην μ…. ια σας. Τσουρεκια μας τα κανατε.

Φωτης

Γιώργος +1000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.