HTC 10: Ποζάρει με ανοιχτή οθόνη και μεταλλική κατασκευή

Η HTC αποφάσισε φέτος να περιμένει τις LG και Samsung να τελειώσουν με τις ανακοινώσεις των ναυαρχίδων τους και στη συνέχεια να προχωρήσει η ίδια στην μεγάλη παρουσίαση του HTC One M10, το οποίο φημολογείται ότι θα ονομαστεί απλά HTC 10.

Μετά τα renders των προηγούμενων ημερών και κάποιες live φωτογραφίες, η ναυαρχίδα της HTC διέρρευσε σήμερα σε δύο πολύ καθαρές φωτογραφίες. Οι εικόνες συμφωνούν με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και έχουμε την ευκαιρία να δούμε το HTC 10 (HTC One M10) με ανοιχτή οθόνη. Αν κρίνουμε από το widget του καιρού, καταλαβαίνουμε ότι η διαρροή έρχεται από το Πεκίνο.

Στο κάτω μέρος της οθόνης έχει προστεθεί κεντρικό κουμπί, που λογικά θα έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος ενώ έχει δυο capacitive buttons. Το κινητό είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, στην πλάτη η HTC φαίνεται να έχει κάνει πιο λοξές άκρες, για να είναι πιο εύκολο στο κράτημα αλλά και ένα camera module που μοιάζει να έρχεται από το HTC One M7.

Η επίσημη ανακοίνωση του HTC 10 φημολογείται ότι θα γίνει 19 Απριλίου, όταν δηλαδή θα έχει περάσει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S7. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, περιμένουμε οθόνη οθόνη 5.15 ιντσών (AMOLED;) ανάλυσης 1440×2560 pixels QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, κάμερα 12 Megapixel Ultrapixel, θύρα USB Type-C, Quick Charge 3.0 και και Android 6.0.1.

Η HTC ανακοίνωσε πρόσφατα τα έσοδα για τον μήνα Φεβρουάριο, τα καθαρά κέρδη της ήταν 129 εκατ. δολ. και είναι τα χαμηλότερα για τον μήνα Φεβρουάριο από το 2007. Ποντάρει πολλά στο HTC 10 και λογικά θα το προωθήσει όσο περισσότερο γίνεται.

htc 10, HTC 10: Ποζάρει με ανοιχτή οθόνη και μεταλλική κατασκευή

Renders

htc 10, HTC 10: Ποζάρει με ανοιχτή οθόνη και μεταλλική κατασκευή

htc 10, HTC 10: Ποζάρει με ανοιχτή οθόνη και μεταλλική κατασκευή

htc 10, HTC 10: Ποζάρει με ανοιχτή οθόνη και μεταλλική κατασκευή

htc 10, HTC 10: Ποζάρει με ανοιχτή οθόνη και μεταλλική κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgePl85

Προσωπικα μου φαινεται παρα πολυ ασχημο!

Nik

Το κεντρικό κουμπί είναι Hard η capacitive? Όπως το one plus

hatzipanos

Η HTC νομίζει ότι είναι στο ίδιο επίπεδο (πωλήσεων) με τους υπόλοιπους μεγάλους. Αν δεν κατεβάσει τιμές δεν μπορεί να ανταπεξελθει. Τιμές τύπου Μ8 και Μ9 δεν πρέπει να έχει.

dark_master

Το δεύτερο και το τρίτο σχέδιο μαρέσουν. Ειδικά το μαύρο.

Νικ λογικά θα είναι όπως του A9…

Hatzipanos δεν έχει λογική αυτό που λες. Δεν κατασκευάζει οθόνες,μνήμες κτλ για να μπορεί να το κάνει. Το Sense ρολάρει απίστευτα ομαλα.από μάρκετινγκ υστερεί αλλά εν μέρει λογικό αφού τα μόνα έσοδα της είναι απο τα κινητά.
Σίγουρα θα πρέπει να πέσουν οι τιμές αλλά όχι μόνο για την HTC.
Επίσης αν το παρατήρησες και οι Κινέζοι σιγά σιγά έπιασαν να ανεβάζουν τις τιμές τους…

tech21man

Μπορει σαν συνολο να ειναι πολυ καλο.

Το αν αξιζει να το πληρωσεις εναντι στους αλλους εγκειται στον καθενα και ποσο εκτιμα τη μαρκα.

Αλλα το οτι το παει σε galaxy S μπροστα (ναι το S mkI) και παλιο iphone πλεον πισω εμενα προσωπικα, δεν μου αρεσει. Το πας για follower το οποιο δεν μου καθεται καλα. Μπορει το design να ομογενοποιειται αλλα καποια στοιχεια κανουν κρα οτι ανηκουν σε συγκεκριμενες εταιρειες.

Παρολαυτα δεν ειναι και η μονη εταιρεια με ολιγον αποτυχημενο φετινο design…

navoouxodonosoras

Με ποια λογική το βγάζουν τόσο αργά;Αν ανακοινωθεί 19 Απρίλη θα διατεθεί Μάη ..Τότε θα έχουν φτάσει το g5 και τα Galaxy 550 και 600-650 αντίστοιχα ποιος θα δώσει 750 κατοσταρικα τουλάχιστον για αυτό -γιατί δεν το κόβω να λανσαριστεί φθηνότερα- όταν πλέον θα εχουν διαπιστωθεί και διορθωθεί οι πρώτες παιδικές ασθενείς των ανταγωνιστων;

Thanasis

Λιγα ακόμη bezels μπορούσαν να βάλουν… κρίμα.. και ήμουν φαν της HTC

Ioannis Bremen

Σαμσουνγκ από μπρος αππλε από πίσω τι είναι???

παπαροκας tiamat

Ταυτιζομαι thanasis! Με περισσοτεραλ μπεζελς θα ηταν τελειο! Τωρα εχει πολυ λιγα δυστυχως !

John Knight

Το πίσω μέρος δεν είναι της apple …Κάποιοι έχουν σοβαρά κενά μνήμης .
Εμένα μου φαίνεται πανέμορφο(τα bezel με ενοχλούν λίγο ,ειδικά στο κάτω μέρος ,αλλά τι να κάνουμε…)

tester

Το πίσω μέρος είναι ίδιο HTC M7, δηλαδή επειδή το αντέγραψε η Apple, ξαφνικά η HTC αντιγράφει την Apple. Πόσο iSheeps;

Gp

Είναι φοβερό κινητό. Πραγματικά τα σπάει! Και από ότι φαίνεται στη φωτογραφία δεν έχει on screen buttons που σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη. Νομίζω ότι αντιγράφει τη samsung αλλά δεν πειράζει. Αν έχει amoled οθόνη σαν τη samsung και κάμερα 12 ultrapixel σε συνδυασμό με το sense τότε πραγματικά αυτό το κινητό σκοτώνει!

mitsaras

Φενεται διαφορετικό από τον προκάτοχο του, αλλά ωραίο. Συμφωνώ ότι με τα specks και το sense που φοράει η συσκευή, θα πετάει.

ap

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να επιλέξει το M10. Τα διευθυντικά στελέχη της HTC όταν κάθονται σε ένα τραπέζι και βγάζουν ένα πλάνο σχεδιασμού δεν έρχονται στη θέση του πελάτη και να αναρωτηθούν γιατί κάποιος να επιλέξει τη δική τους πρόταση σε σχέση π.χ. με το S7 που είναι και στα ίδια χρήματα. Τι έχουν μετά τα έρμα και ψοφάνε!!!

Beowolf Ahates

Oλα ίδια είναι πλέον…μόνο το edge και ίσως τα SONY, διαφέρουν εμφανισιακά. Πόσο εύκολο τελικά είναι να πείσεις τον κόσμο ότι,…δεν βλέπει….αυτό που βλέπει…

gp

Τι διαφορετικο εχει σε σχεση με galaxy s7; Το ειπα και πριν, εχει το sense ui και καμερα ultrapixel. Κριμα μονο που βγαλανε τα boomsound ηχεια απο οτι φαινεται.

enki

Αμα δεν ριξει τις τιμες θα παει πατο..δεν μπορεις να μου πουλας ρε htc m9 plus 750 κ 800 ευρω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.