HTC 10: Τιμή και διαθεσιμότητα

Σε μια προσπάθεια να ανακάμψει από τις δυσκολίες και να κάνει restart, η HTC ανακοίνωσε σήμερα τη ναυαρχίδα HTC 10, η οποία έχει κάνει βελτιώσεις σε απόδοση, κάμερα, ήχο και όχι μόνο. Ήδη το DxOmark ανακήρυξε την κάμερα του HTC 10, ως την καλύτερη σε smartphone.

H HTC αποφάσισε να ξεκινήσει αμέσως την διαθεσιμότητα και έχουμε τις τιμές σε διάφορες περιοχές. Δεν αναφέρεται η χωρητικότητα και υποθέτουμε ότι πρόκειται για την έκδοση με 32GB.

Γερμανία
HTC 10 – τιμή 700 ευρώ

Γαλλία
HTC 10 – τιμή 750 ευρώ

Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Φινλανδία
HTC 10 – τιμή 800 ευρώ

ΗΠΑ
HTC 10 – τιμή 713 ευρώ (£570)
Διατίθεται σε ασημί, χρυσό, γκρι

ΗΠΑ
HTC 10 – τιμή 700 δολάρια (unlocked)
Διατίθεται σε ασημί και γκρι

htc 10 price, HTC 10: Τιμή και διαθεσιμότητα

htc 10 price, HTC 10: Τιμή και διαθεσιμότητα

htc 10 price, HTC 10: Τιμή και διαθεσιμότητα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

καλά οι τιμές γιατί έχουν τέτοιες διαφορές στην Ευρώπη? Βάση των παραπάνω δηλαδή να το περιμένουμε στην τιμή του Samsung Galaxy S7 Edge (830 ευρώ)?

Ανδρέας

Ελλάδα το βλέπω κάνα 769-799 ευρώ

Liris11

Ελλάδα 850 __??? Xaxaxaxa πλακα μας κάνουν έτσι

sera65

Α ρε φίλε όλα καλά και ανθηρά η τιμουλα λίγο τσιμπημενη.

Δημητρης

750 και παρα πολλα ειναι…αμα ερθει και μεχρι τα τελη απριλιου το επομενο μου 🙂

Μανος

Μπορειτε να μου πειτε γιατι εβγαλαν το ραδιοφωνο;

kostasmpl

Το ραδιοφωνο αδερφε θεωρειται ξεπερασμενο πλεον απο τις εταιριες και το βγαζουν και επισης ενας τεραστιος παραγοντας ειναι οτι ολοι σχεδον εξω εχουν Unlimited data ή τα πακετα δεδομενων σε καμια μα καμια περιπτωση δεν ειναι τα 600ΜΒ που δινουν οι ξεφτ@λες εδω στην Ελλαδα…..

kostas

ξεκολλατε με το ραδιοφωνο δεν θα βαλουν ραδιο μονο για την ελλαδα επειδη δεν εχουν data.εδω που ειμαι εγω με 25 ευρω τον μηνα εχω 4GB απεριοριστα sms και 300 λεπτα για ολα τα δικτυα.καμια εταιρια δεν θα βαλει ενα χαρακτηριστικο επειδη η ελλαδα ειναι 50 χρονια πισω

Αλεξανδρος

Μετά από m7, m8,m9, ήρθε η ώρα για το 10….

ΚΝ

Βασικα σε αυτα τα χρηματα βρισκεις καλυτερα τηλεφωνα και για μενα ομορφότερα απο το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Οταν υπαρχει πχ Xperia Ζ5 premium, Samsung edge, iPhone 6 Plus δυσκολα μπορει να κανει επάνοδο με τις συγκεκριμένες τιμες, μια και το brand της δεν ειναι ισχυρό οπως παλιά. Εντύπωση μου κανει το μπροστινό μερος που ειναι σαν να βλεπεις ενα Samsung …σαν αντίγραφο. Νομιζω μπορει καλυτερα η HTC και εχει δυνατότητες για καλύτερη καινοτομία.

s6_edge_plus

s7 edge apla twra htç kalo naı men alla me tetoıa tımh koıtazeıs ola ta şpecs

tester

@s6 edge plus Και σε ποιο spec είναι καλύτερο το S7 εκτός απο εμφάνιση, αδιάβροχο και οθόνη; Γιατί τότε θα σου πω και εγώ για ήχο, λειτουργικό και πολυ γρήγορες αναβαθμίσεις. Ισάξια τηκέφωνα είναι και το S7 είχε 829 αρχική, άσε να βγεί το HTC να δούμε που θα πέσει.

Κώστας Ζ.

@kostas, το γεγονός οτι καποιος έχει 4gb ή ακομη και unlimited data δεν σημαίνει οτι ειναι υποχρεωμένος να εχει ανοιχτά τα δεδομένα για να ακούει ραδιόφωνο (πράγμα το οποίο χρειάζεται κάμποση μπαταρία ) η Sony είναι χαζη που το εχει αφήσει δηλαδή;

ChrisG

το ραδιόφωνο είναι ΠΑΝΤΑ καλό να υπάρχει.έχεις ενημέρωση είτε με ιντερνέτ είτε χωρίς.δεν χρεώνεσαι και εκτός των άλλων είναι το πιό φιλικό στην μπαταρία και στην αυτονομία της συσκευής.ενεργοποιώντας 3g,4g η μπαταρία πάει περίπατο έχοντας παράλληλα το μειονέκτημα οτι δεν υπάρχει παντού σήμα 3g,4g.οπότε αυτά περί το ότι είμαστε στο 2016 κλπ…περισσότερο ώς επαναστατικά μου φαίνονται και όχι με ουσία.αν βγεί ξανά Note με radio θα το τσιμπήσω αμέσως.

Manolis

παιδιά είναι απλό το θέμα, έχει αποφασιστεί ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να κοπεί το ραδιόφωνο ώστε ο κόσμος να αγοράζει mp3, να χρησιμοποιεί τις “δωρεάν” ή επί πληρωμή υπηρεσίες streaming και γενικά να πρέπει να χρησιμοποιήσει data… οπότε ακόμα και να θες να ακούσεις ειδήσεις θα πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ!!! 🙁

Η τιμή τώρα ΟΚ, μόνο για τους fans της HTC, για μένα αδιάφορο σε αυτά τα χρήματα!!!

pritanis

@kostas που μένεις αδερφε; σε ρωτάω διότι είναι λιγο τσιμπημένη η τιμή που αναφέρεις

Makis

Σωστός πρύτανις, αυτό θα ρωτούσα αφού έχω καρτοκινητό, οκ παλιό νούμερο, 3€ το μήνα με ανανέωση 10€, 400 προς όλους, 1GB data. Έστω και αν χρειαστώ να βάζω 10€ το μήνα πάλι καλά είναι…

Mike

Τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά. Δεν υστερεί σε κανένα τομέα πιστεύω αλλά… είναι δυνατόν να βγάζεις σχεδιαστικά τέτοιο πράγμα; Εμένα δεν μου άρεσε, μου φαίνεται κάπως κουμουτσέ. Από μπροστά άσχημο, πίσω αδιάφορο και δίνει την αίσθηση χοντροκομένου κινητού, στα θετικά όμως η μεταλλική αίσθηση στο χέρι την προτιμώ από το γυαλί. Μέ αυτά τα χαρακτηριστικά, ένα διαφορετικό ντιζάιν και τιμή 600 ευρώ θα ξέσκιζε το τηλέφωνο.Στις τιμές που ακούγονται έχει κι άλλες επιλογές

DimDim

Εγώ έλαβα email από τον htc και καλά σαν παλιό μέλος, με μια έκτρωση USD 100 για το pre order, αλλα όπως πάντα η χαρά ήταν μιση αφού στο paypal check out διαπίστωσα ότι η προσφορα αυτή είναι μονο για USA. g…το. Στα 599 USD δεν με χάλαγε καθόλου. υπόψιν γράφω από Ελβετία

DimDim

Sorry.. Έκπτωση

Loki

@DimDim Εκτός από αυτό που λες, που τελικά ισχύει για όλους, υπάρχει και 57 λίρες έκπτωση για να το αγοράσεις από την HTC UK, αφού είσαι εξωτερικό (ελέω capital controls).
Την έκπτωση για Καναδά δεν την αναφέρω καν.
Ορίστε.
https://www.androidcentral.com/htc-issues-discount-codes-htc-10-pre-orders
Μέχρι χθες το βράδυ όλα τα κουπόνια ήταν έγκυρα. Κοντά στα 650-660 βγαίνει. Όχι ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά, αλλά καλή για starting price.
Καμία σχέση με τιμές ΗΠΑ βέβαια, όπου όμως δεν περιλαμβάνονται οι φόροι.

Νικος

Θα περιμένουμε να παλιώσει και μετά…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.