Smartphones

HTC 10: Αποκαλυπτήρια στις 12 Απριλίου

Στις 12 Απριλίου είναι η μεγάλη μέρα για την HTC καθώς θα ανακοινώσει επίσημα την ναυαρχίδα της HTC 10. Η εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και το event θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα της HTC.

Η πρόσκληση γράφει “we admit it. we’re obsessed…but in a good way”. Μέσα από τα teaser που έχει κυκλοφορήσει η ίδια η HTC, έχει υποσχεθεί να δούμε εξαιρετική κάμερα.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 22:20

Σχόλια

  • Κάνε το θαύμα σου HTC να ξανά γυρίσω στο android
    Ο μόνος λόγος που άφησα το Μ8 ειναι το fingerprint scanner

  • Σιγά ρε NtinosMD με την ειρωνεία για μια εταιρία όπως η HTC. Εκτός αν είσαι μικρός η ξέρεις μόνο τα iPhone.. Φυσικά και υπάρχει άσχετα αν περνάει μια δύσκολη φάση στη πορεία της. Και όσο για τις συσκευές που προσφέρει είναι πάντα ποιοτικες. Μένει να δούμε αν θα βελτιώσει αισθητά την κάμερα και μπαταρία και εννοείται να ακολουθήσει άλλη τιμολογιακη πολιτική. Οι εποχές άλλαξαν και πρέπει να συμβαδίσει.

  • οποιος δεν εχει χρησιμοποιησει htc δεν ξερει τι σημαινει κινητο κατα την αποψη μου. ολα ειναι πολυ καλα τηλεφωνα αλλα η htc ειναι ενα σκαλι πιο πανω απ ολους. ασχετα αν περναει καποιες δυσκολιες οπως πχ η sony αλλα δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι καλα τηλεφωνα

  • Παιδια συμφωνω με τον dimitris.οποιος δεν εχει αγορασει htc ναυαρχιδα δεν μπορει να καταλαβει για τι επιπεδο multitasking μιλαμε και γενικα εμπειρια χρησης.για να μην παρεξηγηθω...οταν η htc εβγαζε smartphones(η πρωτη)και χρησιμοποιουσε μεταλλο οι υπολοιποι ηταν πανω στα δεντρα. Απλα περναει παρατεταμενη ασχημη περιοδο λογω marketing κυριως.ευτυχης κατοχος m7,m8,m9 και συντομα ελπιζω m10.φιλικα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.