HTC, 8,5 εκ. συσκευές το πρώτο τρίμηνο του 2011

Σε ανερχόμενη δύναμη της αγοράς εξελίσσεται η HTC έχοντας κάνει το “μπαπ” τους τελευταίους 18 μήνες και ανεβαίνοντας δυναμικά. Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO Peter Chou που μεταφέρει κινέζικο μέσο ενημέρωσης, η HTC εκτιμάει ότι το πρώτο τρίμηνο του 2011 θα έχει διαθέσει 8,5 εκ. συσκευές smartphones, αρκετά πάνω από τις προβλέψεις τους.

Μιας και μιλάμε για HTC, είδατε το HTC Pyramid;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Μαρτίου 2011 11:42

Σχόλια

  • Μ' αρεσει η HTC, αν και δεν εκανε ιδιαιτερα καλη εντυπωση στο MWC στη Βαρκελωνη

  • Από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο των κινητών η HTC αλλά καλώς ή κακώς δεν παρουσίασε κάτι το αξιοσημείωτο στην Βαρκελώνη. Αν δεν ρίξει γρήγορα και αισθητά τις τιμές της στα νέα μοντέλα σύμφωνα με τις τιμές πάντα που βλέπουμε σε ξένα sites που τα έχουν διαθέσιμα έστω για προπαραγγελία (incredible s, desire s, wildfire s), προβλέπω να χάνει μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

    • Παιδιά πάντως είναι πλέον επιβεβαιωμένο. Το Incedible S δεν θα το φέρουν επίσημα στη χώρα μας.

  • Κρίμα. Πολύ ωραία συσκευή φαίνεται. Ακόμα πάντως είναι στο ελληνικό site της htc και έχω δει ότι υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα μέσω της γνωστής μηχανής αναζήτησης.

  • Και καλυτερα η HTC να ριξει τις τιμες τις σε ολα αυτα τα "S" μοντελα, διοτι υστερουν σε αρκετα πραγματα απο κινητα αλλων εταιρειων στις ιδιες τιμες.

  • Αλήθεια... αυτά τα νέα HTC, τα S εννοώ σε πόσο καιρό θα τα δούμε στα ελληνικά καταστήματα? (υπαρχουν μόνο για προπαραγγελία)
    Η αλήθεια είναι οτι έχω μπεί σε δίλημα αγοράς μεταξύ του παλιού desire και του νέου wildfire s -καθαρά λόγω τιμής οι επιλογές-.

  • Μπορω να πω με εξεπληξε αυτο το αρθρο,δεν περιμενα η HTC να τα παει και τοσο καλα αυτη την χρονια,λογω των μονοπυρηνων χωρις ιδιαιτερη διαφορα απο τα προηγουμενα μοντελα και λογω του tablet στη ακριβη τιμη και χαμηλων χαρακτηριστικων σε σχεση με τα αλλα tablets.......

  • Για τα υπόλοιπα τρίμηνα του έτους δεν την βλέπω καλά την HTC με τον ανταγωνισμό να είναι τόσο μπροστά από αυτή..

  • ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ... ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ SERVICE, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ HTC .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ 'Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ DESIRE S...

  • +1 στον θοδωρη

    Η ποιοτητα κατασκευης ειναι στα υψη σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Αfter sale market παρα πολυ καλο (Εδω το απλο desire θα παρει 2.3 με νεο sense). Service που πολλες εταιριες θα ζηλευαν (Μεχρι και τα αξεσουαρ αντικαθιστουν μετα απο 1 μιση χρονο). Τελος και πιο σημαντικο απο ολα για μενα γινονται πολυ ευκολα root καθως και οι devs την προτιμαν σαν εταιρια με αποτελεμα να υπαρχουν παρα πολλες ρομ.

  • Κι αυτος ειναι λογος να πουλανε το Desire S στα 500 ευρω οταν 500 ευρω στις αλλες εταιριες εχουν τα διπλασια τεχνικα χαρακτηριστικα τα smartphones? Το service after market?

  • Η HTC είναι πραγματικά μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο των smartphones.Το θέμα είναι,πραγματικά,όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω να μειώσει τις -αναμενόμενες-τιμές των νέων μοντέλων της(σειρά S) και να αναπτύξει όσο είναι δυνατό το QoS.

  • @peter

    Πιστευεις οτι επειδη μια συσκευη φοραει 2xcore ειναι διπλασια τα τεχνικα χαρακτηριστικα? Ειναι η πρωτη γενια διπυρινων και εχω καποιες επιφυλαξεις και μην μου πει κανεις για τα bench.
    Kαι εγω περιμενα πολυ παραπανω απο την ΗΤC για φετος αλλα απο οτι φαινεται δεν προχωρησε σε μεγαλες αλλαγες κατι που με βαζει σε σκεψεις οτι ισως θελει να δει τον ανταγωνισμο και μετα να πεταξει high end συσκευες.

    Επισης για τις τιμες των S λεω να περιμενετε λιγο μεχρι να φτασουν στους provider.

  • Δεν αμφισβητουμε την ποιοτητα της HTC και την υποστηριξη της. Απλα λεμε οτι θα ηταν καλυτερο να μειωσει τις τιμες στη σειρα S γιατι αντικειμενικα υστερουν σε σχεση με αλλα μοντελα στην ιδια τιμη. Ειναι πολυ αντικειμενικο και σαφες αυτο το πραγμα.

    Απο την αλλη ναι ειναι νωρις να κρινουμε τιμες απο τωρα. Θα δουμε

  • παιδια το καλυτερο htc θα einai to evo 3d ομως αμα εχει την μοιρα του original evo(us exclusive) τοτε το μονο 3d κινητο που θα ερθει θα ειναι το lg optimus 3d

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.