HTC 8S, Έρχεται στην Cosmote με 329 ευρώ

Μας έπιασε βιασύνη με τα νέα Windows Phone 8 smartphones αλλά αυτά δεν είναι διαθέσιμα ακόμα στην ελληνική αγορά. Το HTC 8X το έχετε δει μέσα από το hands-on video του TechblogTV και θεωρούσαμε ότι θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας όμως παραμένει ακόμα “άφαντο” από τα ράφια. Ευτυχώς αυτό θα αλλάξει σύντομα όπως ενημερωθήκαμε εχθές από την Microsoft Hellas και τα πρώτα smartphones με το νέο λειτουργικό όπως το HTC 8S στην Cosmote ετοιμάζονται για να τα υποδεχθούμε.

Δεν γνωρίζω αν το HTC 8S θα το έχει αποκλειστικά η Cosmote, μαθαίνω όμως ότι θα το έχει σίγουρα η Cosmote.
HTC 8S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, HTC 8S, Έρχεται στην Cosmote με 329 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Άντε επιτέλους να έρθει!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεύω θα σκίσει αυτό το κινητό λόγω καλής σχέσης τιμής-design-λογισμικού:)

Μακάρι να είχε και amoled οθόνη αλλά δεν πειράζει.:)

@cvlachakis να μας κάνεις και ένα ωραίο hands on αν μπορέσεις:)

Θανασης

To Nokia 920 αν ψαξει κανεις σε skroutzομαγαζα μπορει να το αγορασει.

makis88

@Θανασης ναι το έχει στην προνομιακή τιμή των 750 ευρώ! Όπως είχαν το iphone5 εως 1500! Ψάχνουν για θύματα – αρπαχτή.

Το 8s τώρα έχει πολύ καλή αρχική τιμή, σύντομα θα μπορούμε να το βρίσκουμε κάτω απο 300 στο skroutz πιστεύω… Αλλά προσωπικά δεν θα έπαιρνα μη nokia windows phone.

Γιώργος Κ.

@makis88 Και φυσικά Nokia Windows Phone! 🙂

ορεστης

εγω απ την αλλη θα παιρνα οτιδηποτε εκτος απο htc :-Ρ

Δημητράκης

Την πρώτη φορά που το είδα, δε μου άρεσε. Τώρα -ακούγοντας και την τιμή- μου αρέσει αρκετά. Θα ήθελα να το δω και σε hand-on.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: έχω παρατηρήσει ότι οι μνήμες ram στα windows phones είναι σχετικά μικρές. Είναι το λειτουργικό τέτοιο που δεν απαιτεί μεγάλη μνήμη; μήπως καταπονεί κάποιο άλλο μέρος του υλισμικού; Είχε κανείς ποτέ κανένα πρόβλημα από windows phone το οποίο να προκύπτει από χαμηλή RAM; Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει.

JohnWave

@Δημητράκη,έχω διαβάσει σε ξένα sites ότι τα Windows 8 απαιτούν διπύρηνο επεξεργαστή και 512 μνήμη και ότι πρόβλημα ίσως να υπήρχε αν ο επεξεργαστής ήταν μονοπύρηνος.Έχουν φτιαχτεί δλδ για να τρέχουν άριστα σε αυτόν το συνδυασμό επεξεργαστή-μνήμης.

Είναι η 1η φορά που θα αγοράσω κινητό με το που κυκλοφορήσει.Έχω πορωθεί και με το design του και με τα 8άρια:)

Μαινόμενος

Μου αρέσει πολύ και είναι εντός του οικονομικού ορίου που έχω θέσει στον εαυτό μου για κινητό..και θα το αγόραζα άνετα.. αλλά συγγνώμη.. 2013 πάμε.. και δεν θα χει μπροστινή κάμερα, ούτε δυνατότητα για skype; έλεος με τα wp8, μας λέγαν θα είναι φτηνά κλπ και θα χτυπήσουν τον ανταγωνισμό..και μια απ τα ίδια.. ειδικά η nokia.. που αν και παλιά όλα μου τα τηλέφωνα ήταν nokia..πολύ θα χαιρόμουν να την δω να βάζει λουκέτο.. γιατί όταν παίρνεις ψηλά τον αμανέ θα φας τα μούτρα σου.. απογοητεύτηκα πολύ από τα wp8 και θα πάω στο πολύ καλό και ασύγκριτο με τα μισά από τα wp8, samsung galaxy nexus να έχω και τις αναβαθμίσεις της google στο τσεπάκι (όταν και αν..αλλά θα τις έχω) με 310-360 ευρά..

Κράξιμο και στην LG με το nexus 4 που μας το προμοτάρανε με 300 ευρώ, μας το καρφώσαν στο μυαλό, και τώρα θα ζητήσουν 599.. Άντε γειαα.. τα κορόιδα τα πάτησε η κρίση, όποιος φίλος τα έχει τα ευρώ να τα πάρει και μεγεία του και μαγκιά του.. αλλά πόσοι είναι αυτοι ρε nokia και htc και microsoft;;

Vagelis

Καλή αρχική τιμή για τα δεδομένα της HTC. Ωραίος και νεανικός σχεδιασμός που προσωπικά μου αρέσει πολύ. Το μόνο που με χαλάει είναι το bezel της οθόνης που το θεωρό αρκετά μεγάλο και η ανάλυση της οθόνης.

@Μαινόμενος καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. Η μόνη μου ένσταση είναι στην τελευταία σου πρόταση. Τις εταιρίες που αναφέρεις και όλες τις υπόλοιπες, ποσώς τις ενδιαφέρει η κρίση στην Ελλάδα και το πόσο θα πουλήσουν στην δική μας αγορά γιατί ούτως ή άλλως είμαστε πολύ μικρή αγορά. Αυτό που τους ενδιαφέρει κυρίως είναι πως θα τα πάνε στις μεγάλες αγορές της βόρειας Ευρώπης και φυσικά της Αμερικής. Αυτό γιατί το ακούω πολύ συχνά το συγκεκριμένο επιχείρημα.

Μαινόμενος

Φίλε Βαγγέλη συμφωνώ, απλά πλέον δεν είμαστε μόνοι, είναι οι μισθοί χαμηλοί και η ανεργία υψηλή σε Ιταλία, Ισπανία, και ακολουθεί σιγάαα σιγάα και η Γαλλία. Μη πω για Τουρκία(70 μύρια) ή Ρωσία (όσο όλη η ΕΕ ή οι ΗΠΑ) χώρες με ισχυρά πάρε δώσε με τη δύση και που αναπτύσσονται συνεχώς. Οπότε αν στοχεύουν Β.Αμερική – Β Ευρώπη μόνο, οκ πάσο.. αλλά οι αγορές Ιταλίας Ισπανίας δεν είναι Ελλάδα, που και πάλι κάποιες εποχές όχι τόσο μακρινές ο Έλληνας έσκαγε 500ρούμπες για τηλέφωνα της Nokia και Ericsson κάθε δυο χρόνια και ο τουρίστας Γερμανός ήταν με την μπακατέλα.

Και τέλος ένα απλό παράδειγμα πόσο κορόιδα μας πιάνουν, το lg nexus 4 που η google το δίνει σε Ισπανία πχ 300 και η lg θα το διαθέσει 499 νομίζω..200 ευρώ πάνω..και κανα 60άρι τα εδώ καταστήματα; Στο Πινατούμπο – Βεμπάλα θα είναι πιο φτηνά..

Dimitris T.

Η ενημέρωση για τη διάθεσή από Cosmote αφορά το τρέχον έτος? Παίζει μια επιδότηση έως τέλη Δεκέμβρη και θα ήθελα να δω αν μπορώ να την αξιοποίησω.

Το κινητό όντως είναι σε καλή τιμή για τα δεδομένα του (που φτάσαμε να θεωρούμε καλή τιμή τα 300+).

Χρηστος

Εγω το δοκιμασα σημερα!Εχω να πω μερικες παρατηρησεις μου!Πρωτον:Το κινητο απο κοντα ειναι πανεμορφο,ελαφρυ και γρηγορο!Δευτερον,η κοσμοτε το δινει 329 ευρω ενω στο πλαισιο το βρηκα 299…Τριτον οσοι λετε οτι η οθονη εχει χαμηλη αναλυση,τοσα χρονια βολευομασταν με πολυ χαμηλοτερη αναλυση για τα ιδια λεφτα και τωρα φαινονται λιγο τα 800 χ 480? Αν το καλοσκεφτειτε και το lumia 820 που κανει 400 ευρω την ιδια αναλυση εχει…

Nefeli

Σκεφτομαι σκεφτομαι να το αγορασω αλλα βλεπω οτι εχει μνημη μονο 4 gb και απ αυτή μονο τα 1,6 μπορω να χρησιμοπιησω??Στο γερμανο με την προσφορα το εχει 255 ειδα?Αλλα η μνημη με προβληματιζει!!

paris m16

κωστα να παρω το htc 8s ‘Η sony xperia M

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.