HTC Alive soon, teaser

Η HTC εξάπτει την φαντασία μας με ένα νέο teaserάκι που δημιούργησε για την γερμανική αγορά. Alive soon αναφέρει και παρουσιάζει μια καρδιά συνδεδεμένη πάνω σε μια πλακέτα ηλεκτρονικών. Το teaser παραπέμπει στο προγραμματισμένο event της HTC για την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου (το Techblog θα είναι εκεί) μέσα από το οποίο περιμένουμε το Android smartphone HTC M7.

Τι γνώμη έχετε για το εικαστικό;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2013 8:41

Σχόλια

  • Πιο πολύ για εξώφυλλο από την ταινία Alien vs Predator (ή σκέτο Alien) μου κάνει και όχι για διαφήμιση ενός event για παρουσίαση κινητού.
    Θα μπορούσε επίσης να είναι διαφημιστικό για κανένα παιχνίδι τύπου dead space.

  • Τραγικό..
    Γενικά η HTC δεν το "έχει" πολύ με το design, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε κακόγουστη φαντασία.

  • Εγώ το θεωρώ πανέξυπνο και ωραίο ... αλλά πάει και με όλα αυτά που γράφει ο Σάκης παραπάνω.. :P

  • και καπως ετσι ο t-1000 γινετααι πραγματικοτητα! Δηλαδη αν παρουσιασει ενα κινητο το οποιο ΔΕΝ εχει καρδια θα ειναι παραπλανητικη διαφημιση :P

  • Μία διαφήμιση (ή ένα teaser ή ένα διαφημιστικό φυλλάδιο), δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσει!
    Αν τραβήξει την προσοχή σου και "γραφτεί" στο μυαλό σου, τότε έχε πετύχει τον σκοπό της. Κάτι τέτοιο πιστεύω πως έχει στο μυαλό της η HTC.

  • το κοκκινο θυμιζει beats audio και το πρασινο την htc ,οπως ητατε και εσεις ειναι σαν εξωφιλο απο τανια alien η κατι τετιο ισως θελει να διξει οτι τα ειναι εξωγινο το κινητο οτι δεν το περιμενες να ειναι ετσι , ειναι κατι σαν γενιεσ μπροστα,και ταυτοχρονα να σου λεει οτι ειναι και η htc που ηξερες απο παλια με την ιδια καρδια ..

  • Για οσους λενε οτι η htc δεν ξέρει απο design να μου δειξει ενα κιν ομορφότερο απο το one x και ενα ui ομορφο κ ποιο πρακτικο απο sense.κ ειμαι κατοχος απο note2 κ πρωην one x

  • Δεν εχει να κάνει με το design των συσκευών της htc,ενα διαφημιστικό ειναι απλά. Πάντως κατά την γνώμη μου ειναι πολύ κακόγουστο και μου θυμίζει ηλεκτονικο παιχνίδι δράσης του 80.

  • Έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, πρόκειται για μία νέα συσκευή που έχει καρδιά, είναι ζωντανή και αισθάνεται. Πέρα από τη νέα συσκευή με παραπέμπει και στο νέο sense.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.