HTC Butterfly, Διαθέσιμο και στη Ρωσία

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 10 ημέρες από την διάθεση του ΗTC Butterfly στην Αυστραλία και το 5ιντσο HTC Butterfly βρίσκεται ήδη στον δρόμο του προς τα καταστήματα της Ευρώπης, ξεκινώντας από αυτά της Ρωσίας. Οι Ρώσοι πρέπει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που έχει τη δυνατότητα να αγοράσει Android smartphone με Full HD οθόνη.

Η τιμή του κυμαίνεται στα 692 ευρώ αλλά έχοντας κατά νου ότι στη Ρωσία τα smartphones τείνουν να είναι λίγο υπερτιμημένα, αναμένουμε ότι το Butterfly θα είναι πιο οικονομικό για την υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη.

Κάτω από την 5 ιντσών S-LCD3 FHD οθόνη του, προστατευμένη από Gorilla Glass 2, υπάρχει ένας Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 τετραπύρηνος στο 1.5GHz πυρήνα Krait επεξεργαστής, μαζί με μια Adreno 320 GPU, 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και υποδοχή κάρτας microSD.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει η κύρια κάμερα των 8ΜΡ ικανή για εγγραφή βίντεο 1080p και μπροστά μια των 2.1ΜΡ. Για την συνδεσιμότητα του διατίθεται Wi-Fi και Bluetooth 4.0.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2013 8:11

Σχόλια

  • Να αναφέρω φιλικά πως η Ρωσία δεν είναι Ευρώπη καθαρά αλλά Ευρασία :)
    Μπράβο τους

  • Κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν κορυφαία ποιότητα αλλα φοβούνται το τζαμι του Sony Z.

  • Τις τελευταίες μέρες έχει κατακλυστεί η αγορά με full hd smartphones... για αυτό "κόλλησε" η παραγωγή του κατά πολύ φθηνότερου lg nexus 4 (σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα smartphone)?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.