HTC Butterfly – Sony Xperia Z

Εχθές το απόγευμα βρισκόμασταν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουμε την επίσημη ανακοίνωση του HTC One. Όση ώρα περιμέναμε να ξεκινήσει η παρουσίαση παρατηρήσαμε ότι δίπλα μας καθόταν συνάδελφος από την Ταϊβάν κρατώντας το HTC Butterfly με την οθόνη 5 ιντσών FHD. Ανταλλάξαμε επαγγελματικές κάρτες και μας δάνεισε το Butterfly.

Μας είπε ότι γνωρίζει το Techblog(?!). Δείτε το βιντεάκι που ετοιμάσαμε ενώ περιεργαζόμαστε το Butterfly και το βάζουμε πλάι-πλάι στο Sony Xperia Z.

HTC Butterfly πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Σχόλια

  • Μπορει σε αρκετα ξενα sites ή σε σχολια να διαβαζω οτι το Butterfly να υπερεχει.. αλλα προτιμω Z με τα χιλια...

  • Μη ψαρώνεις ρε Κώστα, πούλα του τρέλα... Με 2 Ταιβανέζες πες και μετά πήγαμε για φαγητό να συζητήσουμε για τεχνολογία... :P

  • Το Ζ έχει φοβερά χαρακτηριστικά. Πρώτα απ όλα είναι αδιάβροχο! Αλλ είναι τόσο αδιάφορο από αισθητικής άποψης... Και οι ψηψιακες κορνίζες της τελεφουνκεν, πιο όμορφες είναι.

  • Το Ζ το εχω περιεργαστει κανενα 20λεπτο στα χερια.Πολλες και ωραιες δυνατοτητες αδιαβροχο! αλλα ρε παιδια ενα μεγαλο τετραγωνο κατασκευασμα με αρκετες γρατζουνιες το πισω γυαλι κιολας..εχω s3 που ειναι ηδη μεγαλο.

  • Πολύ ωραίο το Z και κατά τη γνώμη μου με ιδανικό μέγεθος οθόνης..! φίλε Pascal και εγώ s3 έχω και πλέον το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που μου φαίνεται μικρό..! Πολύ φιλικό στο χέρι.... πολύ ελαφρύ και χωράει άνετα στη κωλοτσεπη..! Βέβαια γούστα είναι αυτά..!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.