HTC: Το iPhone είναι “τρομερά βαρετό”

Μπορεί η Apple να έσπασε τα κοντέρ πωλήσεων με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus και έρευνες να το δείχνουν ως το πιο πολύτιμο smartphone, όμως δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. Ο Jeff Gordon, Senior Global Online Communications Manager της HTC είπε να “συγχαρεί” την Apple για τα 74.5 εκατομμύρια πωλήσεις, αλλά με το δικό του τρόπο.

Μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter έγραψε ότι συγχαίρει την Apple για το εκπληκτικό τρίμηνο αλλά θεωρεί ότι το iPhone είναι εξαιρετικά βαρετό. Ο ίδιος αναφέρει ότι προτιμά κάτι πιο μοναδικό και προσωπικό και όχι μια τόσο εύκολη επιλογή.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο Jeff Gordon είχε πει ότι το πρόγραμμα της HTC για το 2015 περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις. Εμείς αυτό που περιμένουμε να ανακοινώσει 1η Μαρτίου στην CES 2015 είναι το HTC One M9 (Hima).

htc vs apple, HTC: Το iPhone είναι “τρομερά βαρετό”

htc vs apple, HTC: Το iPhone είναι “τρομερά βαρετό”

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Indeed

Genesis

συμφωνώ είναι όντως βαρετό τουλάχιστον για μένα, μακάρι στο μέλλον η apple να το κάνει ποιο ευχάριστο.

cghera

Παλιότερα το iphone “ηταν ακριβό”. Τώρα που πουλάει όσο δεν πάει ενώ “υπάρχουν καλύτερες και φθηνότερες συσκευές” έγινε βαρετό. Παλιότερα το έπαιρναν μόνο οι λεφτάδες και όσοι ήθελαν να κανουν “μούρη”. Τώρα πρέπει να μας ξαφνιάζει το κινητό HTC που βγαίνει από την τσέπη κάποιου. Ας βγαλει λοιπόν η HTC ένα κινητό τόσο καλό επιτέλους να πετάξουν τα “πρόβατα” τα iphone.

Gagarin

Ίσως τελικά το βαρετό πουλάει…
Ευκαιρία να κάνουν κ άλλες εταιρίες βαρετά κινητά…ίσως μειωθεί η τρελή πορεία των idevices…
Το δύσκολο ειναι να κανεις απλό κ βαρετό να τρέχει χωρίς πρόβλημα…το εχει καταφέρει κ η microsoft αλλα όλα τα πρόβατα πάνε στην apple….

Anima mundi

Bezelολάγνοι και οι δύο αλλά προτιμώ το iphone.

Theo

@cghera Μάλλον δεν έχεις πιάσει ποτέ σου κινητό Htc. Είναι κλάσης ανώτερο από το iphone σε όλα. Και σε ποιότητα κατασκευής και σε λογισμικό. Το iphone ναι είναι βαρετό. Βάλε όλα τα iphone το ένα δίπλα στο άλλο και θα καταλάβεις γτ το λέει. Όλα μα όλα είναι ολόιδια. Και το ios ίδιο και απαράλαχτο από τότε που κυκλοφόρησε. Αυτό εννοεί. Εγώ είχα iphone 4 και τώρα έχω ναυαρχίδα android. Ξέρω να σου πω πολλά άτομα που κάθε χρόνο παίρνουν iphone για να έχουν το τελευταίο iphone που κυκλοφορεί λες και το πεοηγούμενο δεν κάνει τ δουλειά του και μ φαλινεται γελοίο αφολυ σχέδιο δεν αλλάζει. Στην ουσία παίρνεις το ίδιο προϊόν. Άνοιξε την tv και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Angel

Δε λεω οτι δεν ειναι βαρετο το iPhone αλλα και το HTC One τι να πει τωρα με αυτη την τραγικη καμερα που εχει … Καλα τα ηχεια μπροστα αλλα προσθετουν ογκο και παρολα αυτα συνεχιζει να υπαρχει εκεινο το χαζο λογκο…. ναι ξερω χρειαζεται γιατι απο μεσα εχει ηλεκτρονικα κλπ…. και τι με νοιαζει εμενα ως καταναλωτη αυτο χεστ…..κα κι ολας. Να βρει τροπο να μην υπαρχει …. Καλα τα λενε και κραζουν οσοι κραζουν το μηλοφωνο αλλα τοσο απροβληματιστα δεν τρεχει κανενα αλλο smartphone ….Ειναι αθτο που ειχε πει ο Jobs…it just works … Κανει δηλαδη 2 πραγματα και οχι 10 που κανουν τα αλλα κινητα αλλα αυτα τα 2 τα κανει τελεια…. επιπλεον οσον αφορα το επιπεδο υλικων δε νομιζω οτι το One ειναι καλυτερο … για εμενα εχουν ιδια ποιοτητα πανω κατω και τα 2

john

@ Theo
χαχαχα, κλαίω απο τα γέλια !!!

Agnostos13

Η htc δεν ειναι αυτη που εχει υπογραψει συμβαση για να μπορει να χρησιμοποιει τις πατεντες της apple χωρις να τρωει μηνυσεις; Ναι αυτη ειναι!

ΥΓ. βαρετες οι πατεντες! 😛

Κυριακος

@Agnostos13 Μη ξεγελιέσαι….η Apple υπέγραψε τη συμφωνία με την HTC και επωφεληθηκαν και οι 2…..το iPhone εχει ίδιο σχεδιασμό με τη σειρά one της HTC…

john

@Κυριάκος ,οπότε το iphone 5 του 2012 έκλεψε τον σχεδιασμό του ΗΤC one του 2013 !!! Τουλάχιστον η apple έχει φτιάξει χρονομηχανή … κάτι είναι και αυτό !

Agnostos13

@Κυριακος

Τα περισσοτερα χαρακτηριστικα που παρουσιαζει η Apple τα εχει πατενταρει 1-2 χρονια πριν την κυκλοφορια, οποτε δεν νομιζω οτι το αλουμινενιο design ηταν καινοτομια της htc ασχετως ποτε παρουσιασε ο ενας και ποτε ο αλλος…
Αντιστοιχα ισχυει και με το Apple Watch! Αρχισε να καταθετει πατεντες η Apple (μεχρι τοτε δεν υπηρχαν στοιχεια για smartwatch απο αλλον κατασκευαστη) και μετα ετρεξαν ολες οι εταιριες να βγαλουν πρωτες το νεο “καινοτομο τους” smartwatch…
Αποτελεσμα, εχουμε 500 εναλλακτικες προτασεις και η Apple ακομα δεν εχει βγαλει την δικη της στην κυκλοφορια!

bill

@Agnostos13
σε λιγο θα μας πεις οτι η αππλε εχει κανει και ανακαλυψεις και καινοτομιες οπως λεει απο εδω κ απο κει..
ακουω κτ τετοια κ γελαω
να ετσι δυνατα ->
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.