HTC: Top manager επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξουν κι άλλες ναυαρχίδες

Όσον αφορά στα smartphones, η HTC σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά της. Tο HTC 10 δεν μπόρεσε να πουλήσει, η εταιρεία έριξε την τιμή για να σταθεί απέναντι σε ονόματα όπως η Samsung, όμως δεν τα καταφέρνει ενώ στις ΗΠΑ έμεινε πολύ λίγο καιρό και στη συνέχεια οι πάροχοι σταμάτησαν να το πωλούν.

Οι φήμες κατά καιρούς την θέλουν να αποσύρεται από τα smartphones, ενώ και αναλυτές αναρωτιούνται κατά καιρούς για το ποια θα πρέπει να είναι η πορεία της. Η ίδια έρχεται να δηλώσει παρούσα στην αγορά των smartphones. H δήλωση είναι του Jeff Gordon, HTC senior PR manager, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter από τα κεντρικά γραφεία στην Ταϊβάν, όπου όπως δηλώνει εργάζονται πάνω στις επόμενες ναυαρχίδες (δεν λέει ναυαρχίδα).

Για το τι θα φορά η επόμενη ναυαρχίδα της HTC δεν έχουμε πληροφορίες. Έχουν υπάρξει μόνο κάποιες φήμες που μιλούν για το HTC Ocean (κωδική ονομασία), που θα έρθει να διαδεχτεί το HTC 10. Το design φημολογείται ότι θα είναι όμοιο με το HTC 10, αλλά θα προστεθούν κάποιες καινοτομίες. Μια από αυτές είναι μια touch-sensitive περιοχή στη μια πλευρά του κινητού, την οποία μπορείς να ελέγξεις με swipes για να αυξήσεις την ένταση του ήχου, ή και για άλλες λειτουργίες. Επίσης έχουν ακουστεί πληροφορίες και για διπλή κάμερα.

Προς το παρόν κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για τα χαρακτηριστικά, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει ναυαρχίδα.

Concept

htc flagships, HTC: Top manager επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξουν κι άλλες ναυαρχίδες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tito@

Το htc10 παντως ειναι τρελο εργαλειο και αξιζει να παει καλα στις πωλησεις!!

Giannisp

To htc 10 einai apo ta plirestera smart phones pou kukloforoun apla den eixe tin eukairia o pio polis kosmos na to gnorisi apo konta gia na dei ti paizi. Katoxos htc 10. I htc eitan mia eteria pou den sibathousa idietera alla gia kapion logo to htc 10 me travixe ! Telika den eixoun adiko osi lene gia tin piotita ton siskevon tis. Pantos to htc 10 einai erwtas !!!

Χριστος

Χαίρομαι γιατί πραγματικά θεωρώ πως είναι μια πολύ αξιολογη εταιρεία με πολλές προοπτικές! Απλά οι τιμές είναι ένα πρόβλημα το οποίο ελπίζω να μην υπάρχει και στο μέλλον αν θέλει να τα πάει καλά σε πωλήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.