HTC Desire 20 Pro: Επιστροφή στα smartphones με πληροφορίες εκ των έσω

, HTC Desire 20 Pro: Επιστροφή στα smartphones με πληροφορίες εκ των έσω

Η HTC ήταν πριν από μερικά χρόνια μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά των smartphone ωστόσο με το πέρας των χρόνων η εταιρεία έπεσε και τώρα στην αγορά υπάρχουν πραγματικά ελάχιστα smartphone από αυτήν. Την θέση της στην αγορά πήραν άλλες εταιρείες όπως η Xiaomi ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, η HTC ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγορά με το HTC Desire 20 Pro.

Σύμφωνα με τον LlabTooFeR, το smartphone έχει την κωδική ονομασία Bayamo και θα κυκλοφορήσει στην αγορά με την ονομασία HTC Desire 20 Pro. Το smartphone θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό στο front panel με το OnePlus 8, ενώ το back panel θα μοιάζει με το Mi 10. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το front panel θα έχει punch hole στην πάνω αριστερά γωνία ενώ η πλάτη θα έχει την κάμερα στην πάνω αριστερά γωνία. Επιπλέον, το smartphone θα έχει και 3.5mm audio jack.

, HTC Desire 20 Pro: Επιστροφή στα smartphones με πληροφορίες εκ των έσω

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα έχουμε ένα mid-range SoC πιθανόν τον Snapdragon 665 και 6GB μνήμη RAM ενώ το λειτουργικό σύστημα θα αναλάβει το Android 10. Προς το παρόν όμως οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί και καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sted

Htc το πρώτο μου κινητό (
Smart)..htc desire hd…πολύ καλή εταιρεία που χωράει άνετα στις πρωταγωνίστριες του χώρου!

Pico

Ακομα θυμαμαι να περιμενω πως και πως να ανοιξω την πρωτη μου συσκευή και να παιξω με τα καλουδια του sense. Ποιοτητα κατασκευης και μεγαλες οθονες σε μια εποχη που οι αλλοι στο android ψαχνονταν!
Λιγο οι λαθος χειρισμοί (παντα τσιγκουνευοταν τη ram σε σχεση με τη Samsung και οι καμερες της απο καποιο σημειο και μετα υστερουσαν αρκετα), λιγο το ανύπαρκτο marketing (τοτε που η sammy μας πλασαρε τις pentile amoled σαν θησαυρό ενω στην ουσία σε s1 και s3 ηταν για κλωτσες), λιγο οι τιμες και η επαρση και το χαλια service αν σου τυχαινε κατι και να τ αποτελεσματα..
Ωστόσο παρα τα στραβά της εμενα μου εχει αφήσει μια νοσταλγια εκείνης της εποχής…. Μακαρι να επιστρέψει οπως ήταν στις καλες της στιγμες, αλλα πλεον νομιζω είναι αργα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.