HTC Desire 20 Pro: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσω του Google Console

, HTC Desire 20 Pro: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσω του Google Console

Πριν περίπου ένα μήνα ήρθαν στο φως οι πρώτες πληροφορίες για τις επερχόμενες συσκευές της HTC, η οποία επιστρέφει στην αγορά μετά από απουσία σχεδόν 2 ετών. Λίγες μέρες μετά είδαμε τις πρώτες εικόνες του HTC Desire 20 Pro με τετραπλή κάμερα και punch hole, ενώ τώρα ήρθαν στο φως και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το HTC Desire 20 Pro έλαβε πιστοποίηση από το Google Play Support και εμφανίστηκε λίγο αργότερα και στο Google Play Console. Πρόκειται για συσκευή μεσαίας κατηγορίας με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 665, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM. Η συσκευή τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 10.

, HTC Desire 20 Pro: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσω του Google Console

H καταχώρηση στο Google Play Console μας αποκαλύπτει και την ανάλυση της συσκευής, η οποία ανέρχεται στα 2.340×1080, δηλαδή FHD+. Αν συνδυάσουμε την ανάλυση με την πυκνότητα οθόνης στα 400dpi, το αποτέλεσμα είναι μία οθόνη περίπου 6.5 ιντσών. Επίσης, με το δαχτυλικό αποτύπωμα να βρίσκεται στο πίσω μέρος, μάλλον έχουμε να κάνουμε με panel τεχνολογίας LCD.

Δε γνωρίζουμε πότε και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει η συσκευή, ούτε τα χαρακτηριστικά της τετραπλής κάμερας. Πάντως, ακόμα και η επιλογή για Snapdragon επεξεργαστή είναι μία αναβάθμιση από τις MediaTek επιλογές που βλέπαμε μέχρι σήμερα σε αυτή την κατηγορία από την HTC. Εσείς θα αγοράζατε συσκευή μία εταιρείας που απουσιάζει εδώ και δύο χρόνια από την αγορά;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

εννοειται θα αγόραζα htc. Είναι από τις πιο τιμιες και ποιοτικότερες εταιρείες με μεγάλη παράδοση στις καινοτομίες. Πολύ αδικημένη. Ανυπομονώ να την δούμε στην Ελλάδα.

forneverarrow

Υπάρχει κάτι που θα με έκανε να το δω σαν καλή επιλογή αλλά είναι αρκετά ακόμα που με αποτρέπουν. Το θετικό είναι ο συνδυασμός Google/HTC που σημαίνει πολλά, ίσως και να προδίδει κάποια συγγένεια με τα Pixel. Από την άλλη, είμαι τόσο spoiled από το One UI της Samsung που δεν θα μπορούσα με τίποτα να δουλέψω με το “σκέτο” και “βαρετό” UI της Google (αν μου έλεγες πριν 5 χρόνια ότι θα προτιμούσα custom skin αντί για stock android και μάλιστα της Samsung θα το θεωρούσα επιστημονική φαντασία!!). Επίσης, προτιμώ τα 8gb ram και φυσικά δεν πάω πίσω σε FHD+ ανάλυση για κανένα απολύτως λόγο! Το WQHD+ είναι για εμένα πάνω από όλα πλέον, ακόμα και από τα 90/120hz.
 
 

Last edited 3 years πριν by forneverarrow
Να.sos.

Καλημέρα φίλε μου, καλά τα λες αλλά δεν ανοίκουν στην ίδια κατηγορία.
Αυτό το κινητό που επιθυμείς να έχεις ή κατέχεις τυχαίνει να κάνει 1000€+

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.